Yandex Metrica

CHP'li Böke'nin başörtüsü düşmanlığı tepki çekti: Bu bakış her şeyi özetliyor

CHP'li Böke'nin başörtüsü düşmanlığı tepki çekti: Bu bakış her şeyi özetliyor

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Milli Yol Partisi ziyaretinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke'nin başörtülü bir kadına bakışı dikkat çekti. Böke'nin nefret dolu bakışları sosyal medyada büyük tepki toplarken 'Bu bakış her şeyi özetliyor' şeklinde yorumlar yapıldı.

Gündem

01.04.2024, 01:07

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı ilan edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, destek görüşmelerine devam ediyor. Büyük Partisi'nin Cumhur İtifakı'nı desteklemesinin ardından Kılıçdaroğlu ise Milli Yol Partisi'ni ziyaret etti ve Genel Başkan Çayır ile görüştü. Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinden yansıyan bir kare ise gündem oldu.

Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier'ı protesto eden antikacı konuştu: Gerekli mesajı verdim Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier'ı protesto eden antikacı konuştu: Gerekli mesajı verdim Haberi Görüntüle

'BU BAKIŞ HER ŞEYİ ÖZETLİYOR'

Kılıçdaroğlu'nun beraberinde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke'nin başörtülü bir kadına bakışı sosyal medyada büyük tepki çekti. Böke, CHP zihniyetinin başötrülü kadınlara bakışını bir kez daha ortaya koydu. Sosyal medyada büyük tepki toplayan Selin Sayek Böke'ye 'Bu bakış her şeyi özetliyor' şeklinde eleştiri yağdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading