Yandex Metrica

CHP'li belediyenin Yunan aşkı! 59 adet 'Venüs heykeli' dikilecek

CHP'li belediyenin Yunan aşkı! 59 adet 'Venüs heykeli' dikilecek

CHP heykel aşkında sınır tanımıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin belirli noktalarına 59 adet 'Yunan Tanrıçası' heykeli dikmeye başladı. Eski Başkanı Menderes Türel tarafından, "kültürümüzü yansıtmadığı" gerekçesiyle kaldırılan heykellerin tekrardan gün yüzüne çıkması tepkileri de beraberinde getirdi.

Gündem

19.04.2024, 15:31

CHP'li belediyelerin heykel sevdası tehlikeli boyutlara ulaştı. Menderes Türel zamanında 'kültürümüzü yansıtmadığı' gerekçesiyle kaldırılan çıplak 'Yunan Tanrıçası' heykeli tekrar kentin farklı yrelerine konacak.

Son dakika... Heniyye: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas'ı Kuvay-i Milliye'ye benzeten açıklaması Filistin halkı için övünç kaynağıdır' Son dakika... Heniyye: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas'ı Kuvay-i Milliye'ye benzeten açıklaması... Haberi Görüntüle

59 VENÜS HEYKELİ YERLEŞTİRİLECEK

Bu yıl 59'uncusu gerçekleştirilecek Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne sayılı günler kala onarım işlemlerinden sonra altın rengine boyanan 59 Venüs heykeli, şehrin belirli noktalarına yerleştirilecek.

Fenerbahçe Olympiakos'u elerse ne kadar kazanacak? Olympiakos şimdiden strese girdi Fenerbahçe Olympiakos'u elerse ne kadar kazanacak? Olympiakos şimdiden strese girdi Haberi Görüntüle

KÜLTÜRÜMÜZÜ YANSITMADIĞI VE FAZLA ÇIPLAK OLDUĞU İÇİN KALDIRILMIŞTI'

Antalya'da söz konusu heykeller daha önce de uzun süre tartışılmıştı.

AK Partili eski Belediye Başkanı Menderes Türel, 2005'te heykelleri kültürümüzü yansıtmadığı ve fazla çıplak olduğu gerekçesiyle kaldırtmıştı.

2009'da ise CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Akaydın tarafından heykeller yine kente yerleştirilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading