Yandex Metrica

CHP'li belediye restoran için ağaç katliamı yaptı! Çevreciler üç maymunu oynuyor

CHP'li belediye restoran için ağaç katliamı yaptı! Çevreciler üç maymunu oynuyor

Ağaç katliamının son örneği İzmir’de CHP’li Gaziemir Belediyesi'nde meydana geldi. Sarnıç Cumhuriyet Meydanı düzenlemesi ve restoran yapımı için ağaç katliamı yapan Gaziemir Belediyesi'ni Gaziemir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca sosyal medya hesabında paylaştığı video ve fotoğraflarla ifşa etti. Gaziemir Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise kesilen ağaçların formunu kaybetmiş selvi ağaçları olduğu iddia edildi.

Gündem

23.01.2024, 20:21

CHP ağaç katliamına doymuyor. Daha önce İstanbul'da hastalık bahanesiyle tarihi çınar ağaçları katledilmişti. Bu defa adres CHP'li İzmir Gaziemir Belediyesi oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net yanıt: İsrail ile ticaret işi bitti Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net yanıt: İsrail ile ticaret... Haberi Görüntüle

GAZİEMİR BELEDİYESİ'NDEN AĞAÇ KATLİAMI

Gaziemir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca, sosyal medya hesabında paylaştığı video ve fotoğraflarla CHP'li Gaziemir Belediyesi ekiplerinin ağaç katliamı yaptığını duyurdu.

TUS ÖSYM 1. Dönem sonuçları nereden, nasıl öğrenilir 2024? TUS sonuçları belli oldu mu? TUS ÖSYM 1. Dönem sonuçları nereden, nasıl öğrenilir 2024? TUS... Haberi Görüntüle

BURADAKİ AĞAÇLARI KESMEK HANGİ AKLIN ÜRÜNÜ?

Sarnıç Mahallesi Cumhuriyet Meydanı'nda yaşandığı belirtilen olayda, belediyenin iş makinelerinin ağaçlı bir alandaki ağaçları devirdiği görülüyor. Atmaca, paylaşımında, "Daha önce Gaziemir orman içinde ağaç ve çevre katliamına sessiz kalan Gaziemir Belediyesi şimdi Sarnıç 'ta kendisi ağaç katliamı yapıyor. Biraz hassasiyetiniz olsa, o ağaçları kesmeden düzenleme yapabilirsiniz. Ama maalesef sizin çevreciliğiniz söylemden öteye gitmiyor. Buca cezaevi yeşil alan olsun diye eylem yapıp süslü laflar edenlere soruyorum, buradaki ağaçları kesmek hangi aklın ürünü?" diyerek yaşanan olaya tepki gösterdi.

Gaziemir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Alan rehabilite ediliyor. Sarnıç Cumhuriyet Meydanı yenileme projesi yapılıyor. Kesilen ağaçlar formunu kaybetmiş selvi ağaçları. Çalışma yapılan alan park ve meydana dönüşecek. Yeni ağaçlar dikilecek. Ayrıca çocuk oyun grubu ve kaykay parkı ve Porta Restoran 3 yapılacak" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading