Yandex Metrica

CHP İstanbul teşkilatından muhtarlara 'İmamoğlu' tehdidi! 'Gelmezseniz talepleriniz karşılanmaz'

CHP İstanbul teşkilatından muhtarlara 'İmamoğlu' tehdidi! 'Gelmezseniz talepleriniz karşılanmaz'

CHP İstanbul teşkilatının, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için 'Demokrasiye Destek' adı altında toplantıya davet edilen muhtarlardan bazılarının gelmek istemeyeceğini belirtmesi üzerine muhtarları tehdit ederek, ''Gelmezseniz talepleriniz karşılanmaz' denildiği öğrenildi.

Gündem

04.03.2024, 00:11

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında YSK üyelerine tehdit sonucu alınan yargı kararı üzerinden  propoganda başlatılmış, İmamoğlu mağdur edebiyatı yapmaya başlamıştı. Saraçhane mitingi üzerinden mağdur edebiyatınıu pekiştirmek için bu defa 'Demokrasiye destek' daveti düzenleyen İstanbul Teşkilatı'nın hedefinde bu defa muhtarlar vardı.

AKOM'dan peş peşe uyarı! Saaat verildi: 45 kentte kuvvetli bekleniyor! AKOM'dan peş peşe uyarı! Saaat verildi: 45 kentte kuvvetli bekleniyor! Haberi Görüntüle

MUHTARLARA TEHDİT: GELMEZSENİZ TALEPLERİNİZ KARŞILANMAZ

Mesajla davet edilen muhtarların bir kısmı davete katılmayacağını bildirince hem CHP Teşkilatı hem de İBB'den skandal bir adım geldi. Kendi bölgelerindeki muhtarları telefonla defalarca arayan belediye meclis üyeleri, 'Gelmezseniz talepleriniz karşılanmaz' diyerek muhtarları tehdit etti. İsmini vermek istemeyen bir muhtar CHP İlçe Başkanı tarafından tam 5 kere arandığını söyledi. Muhtarlar bu zoraki davete tepki göstererek tepkilerini dile getirdi. Esenyurt'taki Koza Mahallesi'nin Muhtarı Cavide Karakülah, "Siyasi malzeme olmak istemiyorum" dedi.

CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu

15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Portakal Çiçeği Karnavalı Haluk Levent Konseri ücretli mi, bedava mı? 15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

BU OYUNA GELMEYİZ

Eyüpsultan'daki Düğmeciler Mahalle Muhtarı Süleyman Özcan çağrıyı 'hileli davet' olarak niteledi. Bahçelievler Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Özhan ise İBB meclis üyesinin kendisine davet mesaj attığını, telefonla arandığını, 1 gün sonra da İBB'den arandığını dile getirerek "Bu oyuna gelmeyiz" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading