Yandex Metrica

CHP İl Binası önünde protesto! Öfkeli kalabalık CHP'nin başkan adaylarını beğenmedi!

Özgür Özel yönetimine tepkiler büyüyor. CHP İstanbul Seyrantepe İl Binası önünde toplanan öfkeli kalabalık, CHP'nin adaylık sürecinden rahatsız oldu. Özel'in kendi yandaşlarını belediye başkanı adayı olarak göstermesi seçmenlerini sinirlendirdi. Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'nin tekrardan aday gösterilmemesi CHP'lileri rahatsız etti.

Gündem

30.04.2024, 02:23

CHP İl Binası önünde toplanan öfkeli kalabalık, Özgür Özel ve yönetiminin kararlarını eleştirmeye devam ediyor.

CHP İl Binası önünde protestoya başlayan öfkeli kalabalığın sayısı her dakika artıyor.

Haksız çıkarmalara son! Bakanlık harekete geçti: CHP ve DEM'li belediyeler işçi kıyımı yapamayacaklar! Haksız çıkarmalara son! Bakanlık harekete geçti: CHP ve DEM'li belediyeler... Haberi Görüntüle

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI SEÇMENLERİ TARAFINDAN TEPKİ TOPLADI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kararlarını beğenmeyen öfkeli kalabalık, CHP'nin aktif olarak Avcılar Belediye Başkanı olan Turan Hançerli'nin tekrardan Avcılar'da aday gösterilmemesine büyük tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve ekibine tepkiler her geçen gün büyümeye devam ediyor.

İl binası önünde Avcılar teşkilatının yanı sıra Ümraniye, Bakırköy, Beykoz ve Sarıyer gibi ilçelerden gelen kalabalıklar da eylem düzenliyor. İstanbul'un ilçelerinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun belirlediği isimlerin belediye başkan adayı gösterilmesine itiraz eden kalabalığın daha da büyümesi ve sabah saatlerine kadar eyleme devam etmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading