Yandex Metrica

CHP Genel Merkezi'nin propaganda ekibi karanlık tiyatroyu adım adım kurgulamış

CHP Genel Merkezi'nin propaganda ekibi karanlık tiyatroyu adım adım kurgulamış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'direniş' olarak tanımladığı karanlık tiyatronun CHP Genel Merkezi'nde adım adım planlandığı ortaya çıktı. Peki, bu tiyatronun arkasında 'sivil itaatsizlik' çağrısı yapan Kandil mi var?

Gündem

23.01.2024, 19:10

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, takvimler 9 Şubat'ı gösterdiğinde, evinde profesyonelce kurgulanmış masasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir videoyla seslenerek "Bu zammı sen yaptın, geri almasını da bileceksin. Bu zulümden vazgeç, bırak insanlar rahat bir nefes alsın" ifadelerini kullandı.

Hakan Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü Hakan Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü Haberi Görüntüle

KANDİL DE SİVİL İTAATSİZLİK ÇAĞRISI YAPMIŞTI

Kılıçdaroğlu daha sonra, elektrik faturasını ödemeyeceğini söyleyerek adına 'direniş' dediği eyleme geçti. Ancak 'sivil itaatsizlik çağrısı', Kandil'den bir gelen talimatla HDP’nin Örgütlenmeden Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcısı Özlem Gündüz eliyle HDP örgütlerine birkaç hafta öncesinden gönderilmişti. 

Kılıçdaroğlu'nun, HDP'nin Kandil eliyle örgütlerine ulaştırdığı talimatın ardından böyle bir harekete girişmesi akıllarda soru işareti bıraktı.

Gözler BMGK'deki oylamada: Türkiye, Filistin'in BM'de tam üyeliğini destekliyor Gözler BMGK'deki oylamada: Türkiye, Filistin'in BM'de tam üyeliğini destekliyor Haberi Görüntüle

ELDER BAŞKANI KIVANÇ ZAİMLER İLE GÖRÜŞTÜĞÜ İDDİA EDİLDİ

Haber7'nin haberine göre, fatura çıkışının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Şubat'ta ELDER Başkanı Kıvanç Zaimler ile görüştüğü iddia edildi. Senaryonun da o görüşmede yazıldığı iddia ediliyor.

Gecelikli işkence: Tabancayı ağzına soktu mermi yutturdu Gecelikli işkence: Tabancayı ağzına soktu mermi yutturdu Haberi Görüntüle

KIVANÇ ZAİMLER KİMDİR?

Kıvanç Zaimler, Temmuz 2018’den itibaren Sabancı Holding Enerji Grup Başkanı olarak görev yapıyor. Enerjisa Dağıtım Şirketleri Başkent, Ayedaş ve Toroslar bölgelerinde Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale, Zonguldak, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Mersin, Kilis, Hatay ve İstanbul Anadolu Yakası’ndan oluşan 14 ilde elektrik dağıtım hizmeti veriyor. Kıvanç Zaimler aynı zamanda ELDER'in Yönetim Kurulu Başkanı.

'İhaleye fesat karıştırma' davası devam ediyor! İmamoğlu'nun ifadesi tanıdık: 'Hatırlamıyorum' 'İhaleye fesat karıştırma' davası devam ediyor! İmamoğlu'nun ifadesi tanıdık: 'Hatırlamıyorum' Haberi Görüntüle

PROFESYONEL FOTOĞRAF ÇEKİMİ: KARANLIKTAKİ KILIÇDAROĞLU

11 Nisan'da Utku Demirsoy tarafından Kılıçdaroğlu için “fotoğraf çekimi” organize edildi. Genel merkezde yapılan çekimlerde “Karanlıktaki Kılıçdaroğlu” vurgulanıyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siyasi çıkar uğruna bize iftira attılar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siyasi çıkar uğruna bize iftira attılar Haberi Görüntüle

KARANLIK TİYATRONUN SON SAHNESİ

İddialara göre, elektrik dağıtım şirketi, Kılıçdaroğlu'nun elektiriğinin kesileceği gün ve saati önceden CHP Genel Merkezi'ne haber verdi. Bu haberin ardından CHP Genel Merkezi'nin propaganda ekibi harekete geçti ve soluğu kameralarla Kılıçdaroğlu'nun evinin önünde aldı. 

Organizasyonun başında CHP Parti Meclisi Üyesi Deniz Demir olduğu iddia edildi.

İŞKUR 21 bin TL maaşla çalışacak 125 bin personel alımı yapacak: En az ilkokul mezunu olmak yeterli! İŞKUR 21 bin TL maaşla çalışacak 125 bin personel alımı... Haberi Görüntüle

BÜLENT ECEVİT'TEN KOPYA ÇEKMİŞ

Elektriği gitmiş evinde poz veren Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafları akıllara Bülent Ecevit'in, eşi Rahşan Ecevit ile mum ışığı altındaki karelerini akıllara getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading