Yandex Metrica

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Şükrü Ciravoğlu adaylıktan çekildi: Yeni başkan adayı Filiz Gencan Akın

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Şükrü Ciravoğlu adaylıktan çekildi: Yeni başkan adayı Filiz Gencan Akın

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu, rahatsızlığını gerekçe göstererek adaylıktan çekildi. Ciravoğlu, 12 Şubat'ta anjiyo olmuştu.

Gündem

07.05.2024, 14:49

CHP'de aday değişimleri devam ediyor. Parti Meclisi tarafından Edirne Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Şükrü Ciravoğlu, adaylıktan çekildi. Genel Başkan Özgür Özel'e telefonla ulaştığu ve kararını bildirdiği öğrenildi. 

Bahçeli'den 15 Temmuz mesajı: PKK ve FETÖ’nün ayakta kalma şansı yok Bahçeli'den 15 Temmuz mesajı: PKK ve FETÖ’nün ayakta kalma şansı... Haberi Görüntüle

YENİ ADAY AKIN

Şükrü Ciravoğlu'nun yerine Filiz Gencan Akın Edirne Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Konuyla ilgili açıkalma yapan CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman,  "Şükrü Bey, Genel Başkanımızla görüşmesi sonrası hastanede noter aracılığıyla adaylığını geri çekti. Biz de bu durumu Merkez İlçe Seçim Kuruluna bildirdik. Durmadan, sahaya çıkıp Filiz Gencan'la birlikte çalışacağız." dedi. Filiz Gncan Akın ise, Ciravoğlu'na geçmiş olsu  dileklerini ileterek "Derlenip, toparlanacağız, çok güçlüyüz daha da güçleneceğiz. Başvurularımızı yaptık, devam eden süreçten sonra netleşince geniş kapsamlı bir basın açıklaması yapacağız." dedi. Şükrü Ciravooğlu, 12 Şubat'ta anjiyo olmuş, kalp damarına stent takılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading