Yandex Metrica

CHP Digiturk'ün 9 yıl önceki reklamını çaldı, kendi logosuyla servis etti

CHP Digiturk'ün 9 yıl önceki reklamını çaldı, kendi logosuyla servis etti

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sempatiyi gösterme amacıyla bir video yayınladı. Ancak videonun Digiturk reklamı olduğu ortaya çıktı. Şirketin reklamını çalarak kendi logosun yerleştiren CHP alay konusu oldu.

Gündem

23.01.2024, 17:53

CHP Gençlik Kolları yayınladığı reklam filmiyle alay konusu oldu. Yıllar önce çekilen bir reklam filminden görüntünün çalındığı video CHP logosuyla servis edildi.

İYİ Partili vekil 'başıboş köpek' sorununu savunurken akıl almaz ifadelere imza attı: Çocukları ve kadınları da öldürecekler! İYİ Partili vekil 'başıboş köpek' sorununu savunurken akıl almaz ifadelere... Haberi Görüntüle

VİDEOYU DA SLOGANI DA ÇALMIŞLAR

Söz konusu reklam, Digiturk'ün 9 yıl önce hazırladığı Samsunspor konulu çalışmasından Dgiturk tarafından Lig TV tanıtımı olarak çekilen film bir baba ile oğlunun futbol sevgisini anlatıyor. Lig TV'nin o reklamda kullandığı slogan ''Aşk 6 harflidir''

CHP o reklamı alarak kendi videosuymuş gibi servis etti. Reklamdaki çocuğun babası ve tuttuğu takıma olan sevgisini anlattığı yerleri keserek sanki parti için söylüyormuş gibi montajlamış. DevamınaGenel Başkan Kemal Kılıdaroğlu'nun fotoğraflarını yerleştirmiş.CHP çalıntı videoya kendi logosunu da yerleştirmiş.

CHP'nin çaldığı sadece görüntü değil. Reklam filminin 'Aşk 6 harflidir' olan sloganı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adına atıf yapılarak 'Sevgi bazıları için 17 harflidir' şeklinde değiştirilmiş. Paylaşıma bir de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu etiketlenmiş. 

Teröristler hendeklere gömülüyor! MSB duyurdu: 4 terörist daha etkisiz hale getirildi! Teröristler hendeklere gömülüyor! MSB duyurdu: 4 terörist daha etkisiz hale... Haberi Görüntüle

ALAY KONUSU OLDU

CHP'nin Dİgiturk reklamını çalarak kendi reklamı gibi yayınlaması alay konusu oldu. Sosyal medyada paylaşıma yapılan yüzlerce yorumda CHP'de siyasetin dilini belirleyen ajansa gönderme yapıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading