Yandex Metrica

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum HDP ve CHP'ye sert tepki gösterdi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum HDP ve CHP'ye sert tepki gösterdi

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun bürokrat atamaları ile ilgili FETÖ iddialarına sert tepki gösterdi.

Gündem

23.01.2024, 18:17

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2022 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü.

Cevdet Yılmaz başkanlığında toplanan komisyona Bakanlığın bu yılda yaptığı faaliyetleri ve 2022 için bütçe teklifini sunan Bakan Kurum, kapanış konuşması yaparken CHP ve HDP'li komisyon üyesi milletvekillerinin iddialarına tepki gösterdi. 

Zehir tacirlerine geçit yok! 41 İlde eş zamanlı operasyon: Çok sayıda sokak satıcısı yakalandı Zehir tacirlerine geçit yok! 41 İlde eş zamanlı operasyon: Çok... Haberi Görüntüle

'25 YILDIR NE YAPTINIZ?'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun'un “İzmir'i mağdur ettiniz” suçlamasına yanıt veren Bakan Kurum, 25 yıllık CHP belediyeciliğinde ne yaptıklarını sorarak CHP'li vekile yanıt verdi. 

Bakan Kurum, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun bürokrat atamaları ile ilgili ‘FETÖ iddialarına' da yanıt verdi. 

Sırtını vesayete, cuntaya, mafyaya, FETÖ'ye, PKK'ya dayayıp millete parmak sallama, millete efendilik yapma döneminin AK Parti tarafından bitirildiğini belirten Kurum, kimse arkadaşlarımız hakkında yalan beyanatta bulunması diyerek tepkisini dile getirdi. 

CHP Milletvekili Hasan Baltacı'nın kendi seçim bölgesi olan Kastamonu ile ilgili “Abana ve Bozkurt ilçelerinde sanayi siteleri ile ilgili hiçbir işlem yapılmadı, bütün esnaf mağdur” iddiasına 'Dünyadan haberiniz yok. Memleketinizden hiç haberiniz yok. Zannediyorum ki memleketinize uzun zamandır hiç gitmediniz.' diyerek Kastamonu'da yapılan hizmetlerden bahsetti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading