Yandex Metrica

Cesedini 16 parçaya ayırıp çöpe atmışlardı! Türkiye'nin konuştuğu vahşette beyaz kova detayı

Cesedini 16 parçaya ayırıp çöpe atmışlardı! Türkiye'nin konuştuğu vahşette beyaz kova detayı

İstanbul'un Pendik ilçesinde çöp konteynerlerinde 16 parçaya bölünmüş olarak bulunna cesedin 79 yaşındaki Nihat Salih'e ait olduğu ortaya çıktı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda beyaz bir kova ile gelip çöp konteynerine bir şeyler atan ve daha sonrasında kovayı yeşillik tarafına fırlatan B.D. isimli vatandaş gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelinin işlemleri emniyette devam ediyor.

Gündem

28.05.2024, 16:22

Türkiye, dün İstanbul'un Pendik ilçesinde çöp konteynerlerinde bir erkeğe ait ceset parçalarının bulunmasını konuşuyor.

Pendik Dumlupınar Mahallesi Işık Sokak'ta, çöp konteynerinden kıyafet toplayan bir vatandaş, parçalanmış ceset görünce hemen polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede yaptığı incelemede, 79 yaşındaki Nihat Salih isimli erkeğe ait olduğunu tespit ettikleri cesedin parçalarının çeşitli konteynerlere atıldığını belirledi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken yapılan çalışmaların sonunda parçalanmış cesedin mahalledeki 4 ayrı konteyner içinde olduğunu belirlendi.

8 yıllık FETÖ temizliği! Tam 289 dava karara bağlandı: 2016’dan 2024’e yargıda Z raporu 8 yıllık FETÖ temizliği! Tam 289 dava karara bağlandı: 2016’dan... Haberi Görüntüle

CESEDİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Yapılan incelenmelerde cesedin Nihat Salih adında bir kişiye ait olduğu tespit edildi. İncelemelerin tamamlanmasının ardından Nihat Salih'in cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Çöp konteynerinin yanına gelen bir kadın da polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

15 Temmuz bugün İstanbul'da otobüsler bedava mı? Bugün İETT-otobüs-metrobüs-metro ücretsiz mi? 15 Temmuz bugün İstanbul'da otobüsler bedava mı? Bugün İETT-otobüs-metrobüs-metro ücretsiz... Haberi Görüntüle

NİHAT SALİH'İN 8 ÇOCUĞU VARMIŞ

Sabah gazetesinin haberine göre, cesedi bulunan 79 yaşındaki Nihat Salih adındaki kişiye ait olduğu tespit edildikten sonra Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışmayı derinleştirdi. Vahşice öldürülen ve cesedi parçalara ayrılan Nihat Salih'in 8 çocuk babası olduğu öğrenildi. Ayrıca Nihat Salih'in cesedinin bulunduğu mahallede oturduğu ortaya çıktı.

Gözaltına alınmıştı! Gaga Bulut olarak bilinen fenomenin ifadesi çıktı: Suç olduğunu bilmiyordum! Gözaltına alınmıştı! Gaga Bulut olarak bilinen fenomenin ifadesi çıktı: Suç... Haberi Görüntüle

KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNULMAMIŞ

79 yaşındaki Nihat Salih'in ölüm yerinin belirlenmesi için maktülün evi de incelendi. Pendik'te ikamet eden ve 8 çocuk sahibi olan Nihat Salih'in ölümüne ilişkin daha önce herhangi bir kayıp başvurusunda bulunulmadığı da ortaya çıktı.

Konut kredisi güncellendi! 3 milyon TL 10 yılda toplam ödemesi ne kadar? Konut kredisi güncellendi! 3 milyon TL 10 yılda toplam ödemesi... Haberi Görüntüle

BEYAZ KOVA DETAYI

Öte yandan Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda beyaz bir kova ile gelip çöp konteynerine bir şeyler atan ve ardından kovayı yeşillik tarafına fırlatan B.D. isimli vatandaş gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelinin işlemleri emniyette devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

2

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading