Yandex Metrica

Çavuşoğlu, Lavrov'la görüştü: Bir an önce ateşkes sağlanmalı

Çavuşoğlu, Lavrov'la görüştü: Bir an önce ateşkes sağlanmalı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Lavrov ile görüşme gerçekleştirdik. Her iki ülkenin ihracatının önündeki engellerin kaldırılması gündemdeydi. Ateşkes umuduna yönelik beklentilerimizi dile getirdik. Bir an önce ateşkesin sağlanması gerektiğini söyledik. Bölgemizin ve dünyanın barışı için çaba göstermeye devam edeceğiz." dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:11

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Türkiye-Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) Dördüncü Sektörel Diyalog Ortaklığı Üçlü Toplantısı'na katılmak için gittiği Kamboçya'nın başkenti Punom Pen'de görüşme gerçekleştirdi.

Nazlı Sinem Erköseoğlu kimdir, neden öldü? Can Paksoy hakkında yeni karar! Nazlı Sinem Erköseoğlu kimdir, neden öldü? Can Paksoy hakkında yeni... Haberi Görüntüle

''TAHIL SEVKİYATINI VE BÖLGESEL GELİŞMELERİ ELE ALDIK''

Bakan Çavuşoğlu, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Kamboçya'dan ayrılmadan önce Rus mevkidaşım Lavrov'la görüştüm. Ukrayna tahılının güvenli sevkiyatı konusunu ve bölgesel gelişmeleri ele aldık." dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan Erdoğan ve Heniyye görüşmesine ilişkin açıklama! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan Erdoğan ve Heniyye görüşmesine ilişkin açıklama! Haberi Görüntüle

''BİR AN ÖNCE ATEŞKES SAĞLANMALI''

Bakan Çavuşoğlu, açıklamalarına şu şekilde devam etti; "Biraz önce Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile de bir görüşme gerçekleştirdik. Her iki ülkenin ihraç edeceği ürünlerin önündeki engellerin kaldırılması gündemdeydi. Bir an önce ateşkesin sağlanması gerektiğini söyledik. Türkiye’ye yönelik umut artıyor. Biz de bunu yapıcı bir şekilde değerlendirerek gerek bölgemizin gerekse dünyanın huzuru, barışı için çaba sarf etmeye devam edeceğiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading