Yandex Metrica

Caşın Hoca böyle uyardı: Yunanlı salaklara sesleniyorum! Ülkenizi taş devrine çeviririz

Caşın Hoca böyle uyardı: Yunanlı salaklara sesleniyorum! Ülkenizi taş devrine çeviririz

Emekli TSK mensubu Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, Yunanistan'ın ABD ve İsrail'le birlikte Batı Anadolu'ya bir 'baskın taarruz' planladığını, adalardaki tatbikatların da bu amaca yönelik olduğunu belirterek uyardı: Bunu zaten ancak Amerikan ajanı Miçotakis yapar! Yunanlı salaklara sesleniyorum, ülkenizde taş üstünde taş bırakmayız!

Gündem

01.05.2024, 12:25

Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, Yunanistan'ın artan tahriklerine karşı canlı yayında sert uyarılarda bulundu. Kiryakos Miçotakis'i başbakan yapmakla Yunan halkının en talihsiz dönemini yaşadığını belirten Caşın, Miçotakis'in 'Amerikan ajanı' olduğunu söyledi. 

Miço'nun ülke topraklarını ABD'ye teslim ettiğini ve 20 tane üs verdiğini hatırlatan Caşın, Türk savaş uçaklarına Atina'nın hem S-300'le hem de F-16'larla radar kilitlemesi yaparak gerçek bir kışkırtmaya imza attığını söyledi ve Yunanlılara son derece sert uyarılarda bulundu.

Caşın, A Haber'de katıldığı Satır Arası programında şunları söyledi:

Kahramanmaraş depremini önceden bilmişti! Dünyaca ünlü deprem uzmanından Çanakkale depreminden sonra korkutan uyarı! Kahramanmaraş depremini önceden bilmişti! Dünyaca ünlü deprem uzmanından Çanakkale depreminden... Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN MISIR'A YAPTIĞI BASKIN TAARRUZU ÇALIŞIYORLAR

Yunan'ın adalardaki tahkimatı ve tatbikatları bizim Batı Anadolu meydanlarımızı vurmaya yöneliktir. ABD ve İsraille birlikteler. Tanagra Üssü'nde İsrailli askerler Yunan pilotlara eğitim veriyor. İsrail geçmişte Mısır Hava Kuvvetleri'ne baskın taarruz yapmıştı. Geçtiğimiz ay içerisinde yaptıkları tatbikat çok tehlikeli. ABD'nin F-15 ve F-35'leri, bunun yanında modifiye edilmiş Yunan uçakları bütün bu bölgede, Türkiye kıyılarında tatbikat yaptılar. Bu yetmedi, Truman uçak gemisiyle tatbikat yaptılar. Zaten ondan sonra Yunan pilotları bizim uçaklara kilit attı.

Fenerbahçe-Lugano maçı tek maç mı, rövanşı var mı? Fenerbahçe yenilirse, berabere kalırsa ne olur? Fenerbahçe-Lugano maçı tek maç mı, rövanşı var mı? Fenerbahçe yenilirse,... Haberi Görüntüle

TEL AVİV, ADALARI KAMİKAZE İHA'LARLA DOLDURDU 

İsrail Frontex dahilinde adalara İHA veriyor. Ayrıca daha tehlikeli bir silah verdiler: Kamikaze İHA'lar... Yani bizim batıdaki radarlarımızı vurabilecek şekilde intihar saldırısı yapacak dronlar var ellerinde. İsrail'in kamikaze İHA'ları adalarda. İsrail bunun yanında Güney Kıbrıs'a Demir Kubbe hava savunma sistemini de naklediyor. Bu çok tehlikeli bir silah.

İsrail yapımı kamikaze drone

Amerikan Deniz Kuvvetleri'nde şu senaryo oynanıyor: Güney Kıbrıs'a bir hava savunma sistemi yerleştiriliyor, sonra Türk uçakları burayı vuruyor. Ardından Foça'daki komandolarımız adalara harekât yapıyor, Türk donanması Marmara'dan çıkıyor. Marmaris'ten de gemiler hareket edince Amerikan 6. Filosu devreye giriyor. Demek ki bize karşı çok ciddi bir planı var Amerika'nın. 'NATO müttefiki' Türkiye'ye karşı harp planı oynuyorlar. Baskın taarruza hazırlanıyorlar.

İYİ Partili vekil 'başıboş köpek' sorununu savunurken akıl almaz ifadelere imza attı: Çocukları ve kadınları da öldürecekler! İYİ Partili vekil 'başıboş köpek' sorununu savunurken akıl almaz ifadelere... Haberi Görüntüle

F-35'LERLE TUSAŞ-TAI'Yİ VURACAKLAR

Girit'teki Suda Üssü'nde konuşlu ABD'ye ait F-35 savaş uçaklarından biri

F-35'lerle Eskişehir'deki TUSAŞ'ı, silah fabrikalarımızı vurmayı hedefliyorlar. Bunlar Ege yahut Kıbrıs'ta bizim gemilerimizden birini vuracak bunlar. Türkiye'yi savaşa sokmak istiyorlar. Bu Yunanistan'a bu aklı kim veriyor? Amerika, Fransa ve batı... ABD'nin ben aklının durduğunu düşünüyorum. Girit'ten Yunanistan'a, oradan yukarıya Bulgaristan ve Polonya'ya bir hat çizip 'yeni NATO' kapsamında Türkiye'yi dışlamak istiyorlar.

Gazi Meclis'te 15 Temmuz programı: Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi Gazi Meclis'te 15 Temmuz programı: Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi Haberi Görüntüle

UYARIYORUM: ÜLKENİZDE TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ KALMAZ

Yunanlı salaklara sesleniyorum: Arkanızda Arnavutluk ve Makedonya var. Bir savaş halinde oradaki Türkler boş mu duracak zannediyorsunuz? Akıl alacak gibi değil. Bu kışkırtmayı ancak Miçotakis gibi Amerikan ajanları yapar. Cumhurbaşkanımız "İzmir'i unutma" dedi. Kurtuluş Savaşı'nda ne oldu? Yenildin. Bu kez arkandaki devletler de kurtaramaz seni. Türkiye Yunanistan'ın ağzını burnunu kırar! Taş devrine çeviririz Yunanistan'ı. Söylüyorum buradan, taş üstünde taş kalmaz. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading