Yandex Metrica

Canlı yayında şaşırttı! CHP’li adaydan Murat Kurum'a övgü: Başarılı işlere de imza attı!

CHP'nin Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan, Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.  

Gündem

09.04.2024, 22:46

CHP Keçiören adayı Mesut Özarslan Cumhur ittifakı İBB adayı Murat Kurum için CHP’den eleştiriye neden olacak duyanları ise şaşırtacak övgü dolu sözler sarf etti. 

Türkiye'yi ziyarete gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e şok protesto: Katil Almanya Türkiye'den defol Türkiye'yi ziyarete gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e şok protesto: Katil Almanya... Haberi Görüntüle

"MURAT KURUM'U NASIL BULURSUNUZ"

Daha önce Akşener'in danışmanlığını yapan şimdilerde ise Ekrem İmamoğlu için seçim şarkısı hazırlayan gazeteci/müzisyen Murat İde'nin "Murat Kurum ile birlikte çalıştınız mı? Çalıştıysanız nasıl bulursunuz Kurum'u?" sorusunu cevapladı.

Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri uçuşu Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri uçuşu Haberi Görüntüle

"GERÇEKTEN DÜZGÜN VE DÜRÜST BİR İNSANDIR"

Mesut Özarslan, sorulan soruya yanıt olarak Murat Kurum ile hem TOKİ'de birlikte çalıştıklarını hem de geçmişte okul arkadaşı olduklarını ifade ederek, "Sayın Kurum ile de biz aynı zamanda okul arkadaşıyız, şahsını da çok severim. Gerçekten de düzgün ve dürüst bir insandır, o dönemde de ortak derslerimiz vardı biz gündüzcüydük, Sayın Kurum gececi dediğimiz bir sistemde ortak dersler alıyorduk o dönemden tanırız." dedi. 

Rönesans Gayrimenkul kaç lot verir? Rönesans halka arzda bireysel kaç lot düşer? Rönesans Gayrimenkul kaç lot verir? Rönesans halka arzda bireysel kaç... Haberi Görüntüle

"BAŞARILI İŞLERE İMZA ATAN BİRİ"

TOKİ Konut İdaresi'nde de beraber çalıştıklarını ifade eden Özarslan "Murat Kurum başarılı işlere de imza atan bir arkadaşımızdır. Biz beraber projelere de imza attık. Yani iyi tanışırız kendisiyle" dedi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading