Yandex Metrica

Canlı yayında gerginlik: 'Kılıçdaroğlu, HDP'nin ve PKK'nın genel başkan adayıdır' dedi stüdyoyu terk etti!

Habertürk'te Kübra Par'ın programına katılan Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, Kılıçdaroğlu'nun HDP ile görüşmesine tepki göstererek sarf ettiği sözlere moderatörün müdahale etmesi sonucu canlı yayını terk etti.

Gündem

23.01.2024, 20:36

Habertürk ekranlarında  Açık ve Net programına konuk olan Hilmi Daşdemir yayını terk etti. İşte detaylar.

Hilmi Daşdemir, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, HDP ile görüşmesini eleştirerek tepkisini dile getirdi.

Araya giren Kübra Par'ın sözlerine sinirlenen Daşdemir Par'ın sözlerine, "İsterseniz Kandil'den de bağlansınlar yayına, onlar da cevap versinler." şeklinde karşılık verdi.

Daşdemir'in sözlerine Kübra Par'dan, "Bizim, bir terör örgütünü yayına bağlamak gibi bir alışkanlığımız da yok niyetimiz de yok. Size de daha sakin konuşmanızı öneririm." yanıtı geldi.

2024 Amazon Prime Day indirimi ne zaman başlayacak? Amazon indirimleri ne zaman bitecek? 2024 Amazon Prime Day indirimi ne zaman başlayacak? Amazon indirimleri... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU, HDP'NİN VE PKK'NIN GENEL BAŞKAN ADAYIDIR

Stüdyoda CHP Parti Meclis Üyesi Müslim Sarı ile de münakaşa yaşayan Daşdemir, Sarı'ya yönelik olarak, "Sizin partiniz bizatihi terör örgütüne arka çıkan bir partidir. Genel Başkanınız (Kılıçdaroğlu), HDP'nin ve PKK'nın genel başkan adayıdır." ifadelerine kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading