Yandex Metrica

Çanakkale Boğazı seferler durdu mu? Çanakkale Boğazı transit gemilere neden kapandı, ne oldu?

Çanakkale Boğazı seferler durdu mu? Çanakkale Boğazı transit gemilere neden kapandı, ne oldu?

Son dakika haberleri... Çanakkale Boğazı, yoğun sisin etkisiyle çift yönlü olarak transit gemi geçişine kapatılmış durumdadır. Peki, Çanakkale Boğazı seferler durdu mu? Çanakkale Boğazı transit gemilere neden kapandı, ne oldu?

Gündem

02.03.2024, 10:28

Çanakkale Boğazı seferler durdu mu? Çanakkale Boğazı transit gemilere neden kapandı, ne oldu? Öğle saatlerinde boğaz açıklarında etkisini artıran yoğun sis, denizdeki görüş mesafesinin azalmasına sebep oldu. Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, kuzeyden ve güneyden gelecek olan gemi kaptanları telsizle uyarılarak, boğazın 17.30 itibarıyla çift yönlü transit gemi geçişine kapatıldığı duyuruldu. Peki, Çanakkale Boğazı seferler durdu mu? Çanakkale Boğazı transit gemilere neden kapandı, ne oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kurmaylarına talimat: Meclis tatile girmeden tamamlayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kurmaylarına talimat: Meclis tatile girmeden tamamlayın Haberi Görüntüle

ÇANAKKALE BOĞAZI TRANSİT GEMİLERE NEDEN KAPANDI, NE OLDU?

Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, kuzeyden ve güneyden gelecek olan gemi kaptanları telsizle uyarılarak, boğazın 17.30 itibarıyla çift yönlü transit gemi geçişine kapatıldığı duyuruldu.

Sisin etkisinin azalmasıyla birlikte gemi trafiğinin normale döneceği bildirildi. 

İstanbul için durum kritik! Deprem Profesörü Ersoy'dan uyarı: Marmara fayları çok hareketli İstanbul için durum kritik! Deprem Profesörü Ersoy'dan uyarı: Marmara fayları... Haberi Görüntüle

FERİBOT SEFERLER NORMAL DEVAM EDİYOR

Diğer yandan, yerel feribot seferleri ise normal olarak devam etmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading