Yandex Metrica

Çamur siyaseti! Turgut Altınok'tan 600 daire iddialarına yanıt: Yalan söylüyor, iftira atıyor

Çamur siyaseti! Turgut Altınok'tan 600 daire iddialarına yanıt: Yalan söylüyor, iftira atıyor

Türkiye 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere doğru hızla ilerlerken Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok "Antalya'da 600 konutunun bulunduğuna" dair iddialara cevap verdi. Altınok, "600 evim olduğunu söyleyen yalancıdır, iftiradır, çamurdur, ahlaksızdır" ifadelerini kullandı.

Gündem

28.03.2024, 22:00

Seçim çalışmaları kapsamında Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde otobüsten bölge halkını selamlayarak, çocuklara oyuncak dağıtan Cumhur İttifakı ABB Başkan adayı Turgut Altınok, ardından otobüsün önünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sosyal medyadan 'fahiş yemeğe boykot' çağrısı! 20-21 Nisan'da kafe ve restorantlara gitmeyin çağrısı yapıldı! Sosyal medyadan 'fahiş yemeğe boykot' çağrısı! 20-21 Nisan'da kafe ve... Haberi Görüntüle

600 KONUT İDDİALARINA YANIT

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Antalya'da 600 konutunun bulunduğuna ilişkin iddiaları yalanlayarak, "600 evim olduğunu söyleyen yalancıdır, iftiradır, çamurdur, ahlaksızdır. Mansur Yavaş, 'Turgut Altınok mal beyanında bulunmadı' diyor. Yalan söylüyor, iftira atıyor, çamur atıyor." dedi.

CHP'de istifa depremi! Seçim sonuçlarını işaret ederek 'Partideki yöneticiler aleyhte çalıştı' dedi CHP'de istifa depremi! Seçim sonuçlarını işaret ederek 'Partideki yöneticiler aleyhte... Haberi Görüntüle

LONDRA'DAKİ EVİ HANGİ PARA İLE ALMIŞ Bİ AÇIKLASIN

Sözlerine devam eden Altınok "600 dairenin Altınok adına tapusunu göstersin istifa edeceğim. Zerre şerefi, onuru varsa o istifa eder. Yazan, çizen kim varsa hepsine maddi manevi dava açacağız. Mal varlığı azalan bir belediye başkanı var. Yavaş, Belediye Başkanı olduktan sonra Londra'da ev almış. Oturduğu ev 25 milyon lira. Hangi parayla aldı, kendisi onu açıklasın" ifadelerini kullandı.

Ateş Kuşları dizisi final mi yapacak? ATV Ateş Kuşları dizisi bitecek mi, ne zaman? Ateş Kuşları dizisi final mi yapacak? ATV Ateş Kuşları dizisi... Haberi Görüntüle

ANKARA'NIN KAYBEDECEK 5 YILI YOK

Turgut Altınok, Ankara'nın kaybedecek 5 yılı daha kalmadığını belirterek, "Ankara'nın Yavaş'la yok olan, kaybolan bir 5 yılı var. Ankara Altınok'la kazanacak ya da bir 5 yıl daha 'Ne yaptım, keşke elim kırılsaydı' diyecek. Ankara bir 5 yıl daha böyle idare edemez. Ankara'ya eseri ve hizmeti yok. Sonra Ankara'ya diyor ki, 'Benden bir şey bekleme'. Bu başkent, Sayın Yavaş'a 10 gömlek fazla geldi" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading