Yandex Metrica

Camide örümcek adam paniği! Bayram namazına kostümle katılan kişi cemaatin gazabına uğradı! O anlar sosyal medya da çok konuşuldu!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir kişi bayram namazına Örümceke Adam kostümüyle katıldı. Camide namaz kılmaya gelen cemaat ise tedirgin oldu ve polsi ekiplerine ihbarda bulundu. Kostümü giyen kişinin ise 81 ili gezerek çocukları eğlendirme amaçlı kostümü giydiği öğrenildi.

Gündem

12.04.2024, 09:43

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bayramın birinci günü, camiye namaz kılmaya giden Ayaz Koç, örümcek adam kostümüyle namaza durdu. 

Cemaatin ilginç bakışları altında camiye giden Ayaz Koç'tan ise cemaat tedirgin oldu.

Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler başlanacak Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler... Haberi Görüntüle

CEMAAT TEDİGİN OLUP İHBAR ETTİ

Polis ekiplerine camide maskeli bir kişi olduğu ihbari yapılmasının ardından Kaptan Paşa Cami'sine polis ekipleri geldi. 

Camiye gelen resmi ve sivil polisler ise Koç'u yaka paça dışarı çıkartmak istedi ve küçük çaplı bir arbede yaşandı.

Son dakika: MİT'ten Hakurk'ta terör operasyonu! 15 terörist imha edildi Son dakika: MİT'ten Hakurk'ta terör operasyonu! 15 terörist imha edildi Haberi Görüntüle

GERÇEK ÇOK GEÇMEDEN ORTAYA ÇIKTI

Örümcek adam kostümlü Ayaz Koç'un polis ekipleri ile dışarı çıkmasının ardından gerçek ortaya çıktı. 

Koç'un 81 ili gezerek, çocukları eğlendirdiği, İzmir'de nyola çıktığı ve 32'inci şehri Hatay'a geldiği ve depremzede çocukları eğlendirdiği ortaya çıktı.

Polis ekipleri örümcek adam kostümülü vatandaşı serbest bıraktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Loading