Yandex Metrica

Sitede Ara

Cam silecekler dikkat! Turuncu kâbus geri dönüyor...

Cam silecekler dikkat! Turuncu kâbus geri dönüyor...

Cam, pencere temizliğe girişecekler dikkat Afrika çöl tozu geri dönüyor! Meteoroloji'nin son dakika bildirisinde, Afrika kökenli çöl tozu uyarısı yapıldı. Yetkililer vatandaşları tedbirli olmaya davet ederken maske kullanmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Gündem

22.05.2024, 15:39

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 22 Mayıs hava durumu raporunu paylaştı. Söz konusu raporda Afrika'dan Türkiye'ye doğru gelen çöl tozuna dikkat çekildi. Vatandaşları çöl tozuna karşı uyaran Meteoroloji, dışarı çıkmak zorunda olanlar için ise maske uyarısında bulundu. 

Meteoroloji hava durumu raporsunda sıcaklıkların özellikle 2 ila 4 derece arasında artacağı bildirildi. Bugün iç Anadolu'nun güneyi ile Doğu Anadolu'da yağış gözüküyor. Meteoroloji ayrıca çöl tozuna karşıda özel uyarı yaptı. 

Yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelinde hava parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Meteoroloji, yurdun batı şeridinin ise tamamen toz taşımının etkisinde olacağını bildirdi. Çöl tozu sırasında kronik hastalığı olanların dışarı çıkmamaları, çıkmak zorunda kalanların ise maske kullanmaları istedi.

Zorunlu askerlik kalkacak mı? Profesyonel askerliğe geçilecek mi? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Profesyonel askerliğe geçilecek mi? Haberi Görüntüle

HAVA BUGÜN NASIL OLACAK?

22 Mayıs bugün hava nasıl olacak sorusunun cevabını da veren meteoroloji, Ankara'nın güney kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusu, Batı Akdeniz'İn iç kesimleri, iç Ege, Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi ile Eskişehir, Niğde, Karaman, Aksaray, Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu çevrleri bugün yağışlı olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading