Yandex Metrica

ÇALIŞMA SAATLERİ DÜŞECEK Mİ 2024? Mesai saatleri 40'a mı düşecek, ne zaman yürürlüğe girer?

ÇALIŞMA SAATLERİ DÜŞECEK Mİ 2024? Mesai saatleri 40'a mı düşecek, ne zaman yürürlüğe girer?

Çalışma saatlerinin düşebileceği söylenmesi üzerine milyonlarca çalışan mesai saatlerinin kaça düşeceğini merak eder oldu. Peki, ÇALIŞMA SAATLERİ DÜŞECEK Mİ 2024? Mesai saatleri 40'a mı düşecek, ne zaman yürürlüğe girer?

Gündem

10.05.2024, 22:38

Türkiye'de açlışma saatlerinin düşüp düşmeyeceği merak konusu oldu. Türkiye'de şu anda haftalık 45 saat çalışma var. Önümüzdeki günlerde çalışma saatlerinin haftalık 35-40 saat aralığında olabileceği söyleniyor. Peki, Çalışma saatleri düşecek mi 2024? Mesai saatleri 40'a mı düşecek, nezaman yürürlüğe girer?

Küresel krizden sonra Cevdet Yılmaz'dan açıklama: Kamuda açık kaynak kodlu yazılımlar yaygınlaştırılıyor Küresel krizden sonra Cevdet Yılmaz'dan açıklama: Kamuda açık kaynak kodlu... Haberi Görüntüle

ÇALIŞMA SAATLERİ DÜŞECEK Mİ?

Türkiye'de haftalık çalışma saati 45 olarak belirlenmiştir. Ancak bu mesai saatinin düşürülmesi için birtakım düzenlemelere gidileceği söyleniyor. Türk İş Kanunu'nda yapılacak olan düzenleme ile haftalık çalışma saati 40'a inebilecek.

Önce ifşa sonra imha: Mehmetçik, Irak'ın kuzeyinde PKK'nın kurduğu tuzakları bozdu Önce ifşa sonra imha: Mehmetçik, Irak'ın kuzeyinde PKK'nın kurduğu tuzakları... Haberi Görüntüle

HAFTADA KAÇ SAAT ÇALIŞILIYOR?

Türkiye'de haftalık çalışma saati 45 olarak belirlenmiştir. Ancak 45 saatin 40 saate düşürülmesi gündeme geliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading