Yandex Metrica

BUSKİ Bursa'da su kesintisi olacak ilçeleri açıkladı! Bursa'da hangi ilçelerde sular kesilecek? 6 Eylül

BUSKİ Bursa'da su kesintisi olacak ilçeleri açıkladı! Bursa'da hangi ilçelerde sular kesilecek? 6 Eylül

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ), 6 Eylül tarihinde Bursa ilinde su kesintisi yaşanacak ilçeleri açıkladı. Söz konusu su kesintileri, bugün Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve İnegöl ilçelerinde belirli saatler arasında etkili olacak. Kesinti tarihleri ve saatleri ile ilgili daha fazla bilgiyi BUSKİ'nin resmi kaynaklarından öğrenebilirsiniz. Peki Bursa'da hangi ilçelerde sular kesilecek 6 Eylül?

Gündem

23.01.2024, 21:23

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ), 6 Eylül tarihinde Bursa ilinde su kesintisi yaşanacak bölgeleri açıkladı. Söz konusu su kesintileri, bugün Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve İnegöl ilçelerinde belirli saatler arasında etkili olacak. Kesinti tarihleri ve saatleri hakkında daha fazla bilgi BUSKİ'nin resmi kaynaklarından alınabilir. Peki Bursa'da hangi ilçelerde sular kesilecek 6 Eylül? 

Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Haberi Görüntüle

Şırnak'tan acı haber: Astsubay İbrahim Daşçı şehit oldu Şırnak'tan acı haber: Astsubay İbrahim Daşçı şehit oldu Haberi Görüntüle

6 EYLÜL BUSKİ BURSA'DA SU KESİNTİSİ OLACAK İLÇELER

BUSKİ tarafından 6 Eylül Salı günü için Bursa'da su kesintisi ilçeleri şu şekildedir;

Osmangazi İlçesi Armutköy Mahallesi ve çevresindeki bölgelerde 05/09/2023 tarihinde 13:30 ile 18:30 saatleri arasında su kesintisi uygulanacaktır. Çalışmaların erken tamamlanması durumunda sular, bildirilen zamanın öncesinde verilebileceğinden, vatandaşların tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları gerekmektedir.

Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesi (Altınova Mahallesi'nin bir kısmı da etkilenebilir) ve çevresinde 05.09.2023 tarihinde 11:00 ile 14:00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacaktır. Çalışmanın erken tamamlanması durumunda sular, bildirilen zamanın öncesinde verilebileceğinden, vatandaşların tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları gerekmektedir.

BUSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler 1. Bölge Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında, Yıldırım İlçesi Çelebi Mehmet Mahallesi Durdu Sokak, 1. Villa Sokak, Aza Sokak ve çevresinde 26.08.2023 - 20.09.2023 tarihleri arasında 09:00 - 18:00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacaktır. Vatandaşlardan tedbirli olmaları istenmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading