Yandex Metrica

Bursa'da su kesintisi mi var? 2 Mart 2024 BUSKİ, Osmangazi, İnegöl ve Karacabey'de 5 saat planlı su kesintisi mi olacak?

Bursa'da su kesintisi mi var? 2 Mart 2024 BUSKİ, Osmangazi, İnegöl ve Karacabey'de 5 saat planlı su kesintisi mi olacak?

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi  Genel Müdürlüğü (BUSKİ), 2 Mart 2024 tarihinde Bursa'nın çeşitli bölge ve ilçelerinde planlı olarak su kesintisi olacağını açıkladı. BUSKİ'nin Bursalılara yaptığı duyuruya göre, Bursa'da 6 ilçede planlı olarak su kesintisi meydana gelecek. Peki Bursa'da planlı su kesintisi olacak ilçeler ve mahalleler hangileri? Sular ne zaman geri gelecek?

Gündem

02.05.2024, 16:50

BUSKİ 2 Mart 2024 günü Bursa'da planlı olarak su kesintisi yaşanacak ilçe ve mahalleleri açıkladı. Bursa'nın bazı ilçelerinde yapılacak çalışmadan dolayı bölgesel olarak su kesintileri meydana gelecek. 

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (BUSKİ) Bursa'nın bazı bölgelerinde planlı olarak su kesintilerinin yapılacağını duyurdu. 2 Mart 2024 Cumartesi günü uygulanacak olan su kesintisi ve arıza sorgulama hakkında bilgiler açıklandı. Peki Bursa'da hangi ilçe ve mahallelerde su kesintisi olacak?

Erkan Şahin kimdir? Sosyal medya fenomeni Erkan Şahin nereli? Erkan Şahin kimdir? Sosyal medya fenomeni Erkan Şahin nereli? Haberi Görüntüle

2 MART BUSKİ SU ARIZA PROBLEMİ Mİ VAR?

Bursa'da sular mı kesilecek? Bursa'da hangi ilçelerde su kesintisi olacak? BUSKİ'den yapılan açıklamada Bursa'nın bazı bölgelerinde su kesintisi olacağı bildirildi. Peki Bursa'da hangi bölgelerinde su kesintisi ve arıza meydana gelecek?

The Boys 5. sezon ne zaman? The Boys yeni sezon çıkacak mı? The Boys 5. sezon ne zaman? The Boys yeni sezon... Haberi Görüntüle

2 MART 2024 BURSA SU KESİNTİ LİSTESİ

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi  Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Bursa'nın Osmangazi, Nilüfer, Büyükorhan, Yıldırım, Gemlik, Gürsu, Harmancık, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Kestel, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Orhaneli Orhangazi ve Yenişehir ilçelerinde planlı olarak su kesintisi olabilir. İlçenizde ve mahallenizde su kesintisi olup olmayacağını aşağıdaki bağlantıdan kontrol edebilirsiniz.

target="_blank" rel="noopener">2 MART 2024 CUMARTESİ GÜNÜ - BUGÜN (BUSKİ) BURSA SU KESİNTİ LİSTESİ 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading