Yandex Metrica

Bulgaristan'da yakalanmıştı! Levent Göktaş’ın Türkiye’ye iade davası görüldü

Bulgaristan'da yakalanmıştı! Levent Göktaş’ın Türkiye’ye iade davası görüldü

Bulgaristan'da yakalanan, Necip Hablemitoğlu suikastı zanlılarından firari Levent Göktaş’ın Türkiye ye iadesi ile ilgili dava görüldü. Savcılık, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Göktaş’ın “geçici olarak 40 günlüğüne gözaltına alınması” talebinde bulundu.

Gündem

23.01.2024, 19:46

Bulgaristan'da yakalanan, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı zanlılarından firari emekli albay Mustafa Levent Göktaş’ın Türkiye ye iadesi ile ilgili dava görüldü.

İsfahan İran'ın başkenti mi? İsfahan nerede, yüz ölçümü, nüfusu ne kadar? İsfahan İran'ın başkenti mi? İsfahan nerede, yüz ölçümü, nüfusu ne... Haberi Görüntüle

POLİS EŞLİĞİNDE GETİRİLDİ

Ülkenin güneydoğusundaki Hasköy kentindeki Hasköy Bölge Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya, Mustafa Levent Göktaş polis eşliğinde getirildi. Savcılık, interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Göktaş’ın “geçici olarak 40 günlüğüne gözaltına alınması” talebinde bulundu. Göktaş'ın avukatı İvan İvanov, yaptığı açıklamada, Göktaş’ın Türkiye’de “siyasi suçlu olarak arandığını” ve bu nedenle kaçak yollardan Bulgaristan’a giriş yaptığını anlattı.

23 Nisan Bugün Konya'da otobüsler bedava mı? Konya'da tramvay ücretsiz mi? 23 Nisan Bugün Konya'da otobüsler bedava mı? Konya'da tramvay ücretsiz... Haberi Görüntüle

2 EYLÜL'DE YAKALANMIŞTI

Ivanov, "Yeşil pasaport sahibi olarak vizesiz istediği ülkeye gidebilen müvekkilim, Türkiye’de siyasi nedenlerden ötürü aradığını öğrenince Bulgaristan’a geçerek buradan siyasi ve insani sığınma hakkı talebinde bulunmaya karar vermiş” sözlerini kullandı. Hasköy Bölge Mahkemesi, savcılık gözaltı talebiyle ilgili kararını daha sonra açıklayacak. Hablemitoğlu suikastı zanlılarından firari emekli albay Mustafa Levent Göktaş, 2 Eylül'de Bulgaristan'ın Svilengrad şehrinde yakalanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading