Yandex Metrica

Bülent Cihantimur'un ifadesi ortaya çıktı: Katil oğlu için bakı ne dedi?

Ölümlü kazaya yol açan oğlu T.C. ile eski eşi Eylem Tok'un ABD'ye kaçmasının ardından, Bülent Cihantimur şüpheli sıfatıyla adliyeye geldi. Soruşturma kapmasında hakkında yurt dışı yasağı konulan baba Cihantimur kazayla ilgili ifade verdi. Bülent Cihantimur ifadesinde "Kazazede aile için elimden gelen ne varsa ömrümün sonuna kadar yapacağım. Oğlumun da Türkiye'ye gelmesi ve Türk hukuku önünde hesap vermesi gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Gündem

19.04.2024, 00:01

1 Mart gecesi İstanbul Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok ile önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçmıştı. Anne ve oğlunun New York'ta taksiye binerken gülümserken fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Firari anne ve katil oğlunun güle oynaya ABD'de gezmesi vicdanları yaraladı.

Uyku apnesi olanlar ehliyet alamayacak mı? Uyku apnesi nedir? Uyku apnesi olanlar ehliyet alamayacak mı? Uyku apnesi nedir? Haberi Görüntüle

POPO DOKTORU BABA ADLİYEDE

Eyüpsultan’daki kazayla ilgili oğlu ve eski eşi Eylem Tok ABD'ye kaçan Bülent Cihantimur, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Soruşturma kapmasında hakkında yurt dışı yasağı konulan baba Op. Dr. Bülent Cihantimur kazayla ilgili ifade verdi.

Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri uçuşu Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri uçuşu Haberi Görüntüle

''OĞLUM HESAP VERMELİ''

Bülent Cihantimur ifadesinde "Kazazede aile için elimden gelen ne varsa ömrümün sonuna kadar yapacağım. Oğlumun da Türkiye'ye gelmesi ve Türk hukuku önünde hesap vermesi gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Bülent Cihantimur kazayla ilgili ifade verdikten sonra adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rutte'den ortak basın toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rutte'den ortak basın toplantısı Haberi Görüntüle

KAZA SONRASI KÜFÜR

Eyüpsultan'daki kaza sonrası; ehliyetsiz Timur Cihantimur'un cep telefonuyla görüntülediği ve ettiği küfürlerin duyulduğu bir video ortaya çıktı. Kullanılamaz hale gelen otomobilin videosunu çeken Timur Cihantimur'un o sırada ettiği "Böyle şansı s...." küfürü de duyuluyor. Olay yerindeki insanlar can çekişirken, bu katiller hikaye çekip sosyal medyada paylaşım yapıyorlar. 

Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörün CHP bağlantısı ifşa oldu! Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörün CHP bağlantısı... Haberi Görüntüle

ANNE VE OĞLU ABD'DE GÖRÜNTÜLENDİ

Firari anne ve oğul, hayatını ABD’de sürdüren gazeteci Razi Canikligil tarafından görüntülendi. Canikligil, firari anne ve oğlunun fotoğraflarını çekerken o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Deneyimli gazeteci, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafların altına, “ABD’ye kaçan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur, New York’talar. 57. sokak ve 6. Avenue köşesinde görülen kaçak anne oğul fotoğrafları çekilirken gülmeleri dikkat çekti” yorumunu yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü mesajı Haberi Görüntüle

''KANIMA DOKUNDU''

Anne ile oğlunun fotoğraflarını çeken Gözde G., "Gözde G., "13 Mart Çarşamba günü, Amerika saatiyle akşam 17.00 civarında, Manhattan'da 57. Sokak ve 6. Cadde arasında bir sokak öteden fark ettim onları. Bu olayı yakından takip ediyordum. Yaklaştım, neşe ve kahkaha içerisinde yürüdüklerini görünce açıkçası kanıma dokundu. Rahatlıklarını görünce şok oldum. Taksi aramaya başladılar. Bindikleri taksinin plakasıyla beraber fotoğraflarını çektim. Benim fotoğraf çektiğimi görünce muhtemelen başka bir sokakta o taksiden inmişlerdir. Sarı taksi kullandılar. Çocuğun üzerinde Türkiye'den kaçarken giydiği aynı kıyafetleri vardı. Kendileriyle konuşmadım. Yakalanmalarına yardımcı olmak için fotoğrafları hemen paylaşma çabasına girdim" diye konuştu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading