Yandex Metrica

Bugün okul var mı, yok mu 18 Mart Pazartesi? Okullar bugün tatil mi, valilik açıklama yaptı mı?

Bugün okul var mı, yok mu 18 Mart Pazartesi? Okullar bugün tatil mi, valilik açıklama yaptı mı?

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ülke genelinde çeşitli törenlerle büyük bir coşkuyla kutlanacak. Kutlamalar için hazırlıklar sürerken tatil planları da gündeme geldi. Peki, Bugün okul var mı, yok mu 18 Mart Pazartesi? Okullar bugün tatil mi, valilik açıklama yaptı mı?

Gündem

24.03.2024, 00:27

Bu yıl, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü kutlanıyor. Okula gidecek öğrenciler ise bugün okulların tatil olup olmadığını merak edip arama motorlarında sorguluyor. Peki, Bugün okul var mı, yok mu 18 Mart Pazartesi? Okullar bugün tatil mi, valilik açıklama yaptı mı?

BEDAŞ DUYURDU: İstanbul'un 28 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak! 15 NİSAN 2024 Elektrikler ne zaman gelecek? Bağcılar, Esenyurt, Avcılar, Beşiktaş... BEDAŞ DUYURDU: İstanbul'un 28 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak! 15 NİSAN... Haberi Görüntüle

BUGÜN OKUL VAR MI, YOK MU 18 MART?

Resmi tatiller listesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü yer almıyor. Bu sebepten ötürü, okullar, bankalar ve devlet daireleri normal çalışma düzeni ile açık olacak.

Son dakika: Kaş açıklarında yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları paylaştı Son dakika: Kaş açıklarında yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları... Haberi Görüntüle

OKULLAR BUGÜN TATİL Mİ, VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI MI?

2024 yılında Çanakkale'deki eğitim kurumları için tatil kararı alındı. Konuya dair Çanakkale Valiliğinden yapılan açıklamada, "18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümünün coşkulu kutlanması amacıyla 18 Mart 2024 Pazartesi günü Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında, eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denilerek Çanakkale'de eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading