Yandex Metrica

Bu artık Türkiye düşmanlığı!

Bu artık Türkiye düşmanlığı!

CHP resmi sosyal hesaplarından, İngilizce, Fransızca, Arapça olarak Türkiye’ye karşı yeni bir kampanya başlattı. FETÖ’nün, PKK’nın dünya genelindeki yıkıcı saldırılarını üslendi.

Gündem

23.01.2024, 17:33

Türkiye’nin güçlenmesi büyümesi önündeki en büyük engel haline gelen, siyasi duruşunu Türkiye karşıtı bir duruşa dönüştüren CHP, İngilizce Fransızca ve Arapça yeni bir kampanya başlattı.
Dünyaya; “Türkiye’ye destek vermeyin”, Türkiye’nin büyük projelerine katkı sağlamayın çağrıları yayınlamaya başladı.

CHP YİNE BATI'YI YARDIMA ÇAĞIRDI
Daha önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun; “Kanal İstanbul’u durduracağız. Projeye kredi sağlayanların parasını ödemeyeceğiz, destek veren ülkelerle aramıza mesafe koyacağız” şeklindeki vahim açıklaması, şimdi de dünyaya yönelen bir tehdide dönüştürüldü.
CHP resmi sosyal medya hesaplarından yayınlanan mesajlarda, “Kanal İstanbul için kredi verecek, yatırım yapacak veya Kanal İstanbul’dan ihale alacak yabancı şirket ve ülkeler” tehdit edildi.

BU MUHALEFET DEĞİL, TÜRKİYE DÜŞMANLIĞI
Daha önce metrolara, köprülere, yollara, dev savunma ihalelerine, teknolojik atılımlara karşı çıkan CHP’nin bu “korkunç” tavrı, artık “muhalefet” çizgisinin çok ötesinde bir Türkiye düşmanlığı greçeğini ortaya çıkarıyor.
Türkiye’nin bütün jeopolitik ve güvenlik atılımlarını sabote eden, içeride terör aygıtlarıyla iş tutan, dışarıda Türkiye’yi durdurma”ya ayarlı projelerin yanında olan, Türkiye karşıtı ülkelerle cepheler kuran CHP yönetimi, milli hedefler için açık bir tehdit haline geldi.

SADECE KANAL İSTANBUL DEĞİL
CHP’nin Kanal İstanbul tutumunun söz konusu proje ile sınırlı olmaması, PKK ve bölgedeki Türkiye karşıtı örgütlerle, mafya ile aynı cephede yer alması, Akdeniz’de, Libya’da, Karabağ’da Türkiye’nin karşısında olan ülkelere destek vermesi, yeni bir milli güvenlik sorunu ortaya çıkardı.
CHP; sosyal medya hesaplarından başlattığı yeni kampanya ile, “muhalefet”, “siyasi kimlik”, “iç iktidar mücadelesi” dışında yeni bir pozisyon alışı da açık etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading