Yandex Metrica

Birbirlerine sahip çıktılar: Selahattin Demirtaş'tan Canan Kaftancıoğlu'na destek

Birbirlerine sahip çıktılar: Selahattin Demirtaş'tan Canan Kaftancıoğlu'na destek

Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği için hakkında soruşturma başlatılan CHP'li Canan Kaftancıoğlu için destek mesajı paylaşarak sahip çıktı.

Gündem

16.03.2024, 23:32

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Planlama Ajansı merkezinde 12 Ağustos'ta gerçekleşen toplantıda, Canan Kaftancıoğlu'nun yaptığı konuşma sırasında Cumhurbaşkanına yönelik sarf ettiği söz ve beyanların "Cumhurbaşkanına hakaret" suçu kapsamında kalan ifadeler olduğu tespiti üzerine hakarete geçti.

Başsavcılık, şüpheli Kaftancıoğlu hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan resen soruşturma başlattı.

Teleferik faciasında ihmaller zinciri! Soruşturma dosyasına giren yeni görüntüler ortaya çıktı Teleferik faciasında ihmaller zinciri! Soruşturma dosyasına giren yeni görüntüler ortaya... Haberi Görüntüle

DEMİRTAŞ SAHİP ÇIKTI, KAPTANCIOĞLU'NU SAVUNDU 

Terör iltisakı nedeniyle cezaevinde tutuklu bulunan HDP eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, Kaftancıoğlu'nu savundu.

Soruşturmayla ilgili bir haberin görselini paylaşan Demirtaş, "Eğer bu ülkede diktatörlük olsaydı diktatör dediğiniz için hakkınızda hemen soruşturma açılırdı. Var mı öyle bir şey? Saçmalamayın lütfen!" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading