Yandex Metrica

Bir terör örgütü daha Kılıçdaroğlu için oy çağrısı yaptı! Alevi kimliğini öne çıkarttılar

Bir terör örgütü daha Kılıçdaroğlu için oy çağrısı yaptı! Alevi kimliğini öne çıkarttılar

Altılı Masa'yı ikna ederek Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek için terör örgütleri sıraya girdi. Yedili Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçim sürecinde kullanacağı sloganlardan biri de de "Açalım kızıl sancağı geçsin yezitlerin çağı" oldu. Kılıçdaroğlu'na oy istenen bu söylem, siyasi partilerin yanı sıra terör örgütü sempatizanları tarafından da kullanılıyor. Bu söylemi afiş haline getiren terör örgütü THKP-C, Kılıçdaroğlu'nun Alevi kimliğine dikkat çekerek oy çağrısı yaptı.

Gündem

23.01.2024, 20:38

CHP Genel Başkanı ve Yedili Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na terör örgütü PKK'nın ardından bir terör örgütü daha destek çağrısında bulundu.

Seçim çalışmalarına devam eden Kılıçdaroğlu'nun kampanya kapsamında kullanılan bir sloganı dikkatlerden kaçmadı.

Muhalefetin Kılıçdaroğlu lehine seçim kampanyasında kullanılan "Açalım kızıl sancağı geçsin yezitlerin çağı" sloganı siyasi partilerin yanı sıra terör örgütlerinin propaganda malzemesi haline geldi.

Doğu Ekspresi'ne 2 yeni hat Bakan Uraloğlu tarih verdi: Ankara-Tatvan ve Ankara-Diyarbakır seferleri... Doğu Ekspresi'ne 2 yeni hat Bakan Uraloğlu tarih verdi: Ankara-Tatvan... Haberi Görüntüle

TERÖR ÖRGÜTLERİ DE KULLANMAYA BAŞLADI

Yedili Masa'nın gizli ortaklarından olan Türkiye Komünist Partisi Genel Başkanı Erkan Baş'ın seçimlere yönelik kullandığı söylem, bazı siyasi partilerden terör örgütlerine kadar seçim çağrısı için kullanılmaya başladı.

SSB'den BAYKAR'a atılan iftira ve algı operasyonlarıyla ilgili açıklama: Hiçbir destek ve hibeden bulunulmadı! SSB'den BAYKAR'a atılan iftira ve algı operasyonlarıyla ilgili açıklama: Hiçbir... Haberi Görüntüle

THKP-C KILIÇDAROĞLU'NA OY İSTEDİ

Terör örgütü THKP-C, bu söylemi afiş haline getirdi ve Kılıçdaroğlu'nun Alevi kimliğine dikkat çekerek oy çağrıları yaptı.

Microsoft Office çöktü mü? 2024 Microsoft 365 hacklendi mi? Neden giriş yapamıyorum? Microsoft Office çöktü mü? 2024 Microsoft 365 hacklendi mi? Neden... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINA EN ÇOK ONLAR SEVİNDİ

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklamasının ardından terör örgütü elebaşlarından peş peşe tebrik mesajları gelmişti. PKK elebaşı Karasu, yayınladığı video ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu aday gösteren Millet İtttifakı'na destek vermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading