Yandex Metrica

Beylikdüzü'ndeki hastane odasında ölü bulunmuşlardı! İki hemşirenin sır ölümündeki ortak detay gün yüzüne çıktı!

Beylikdüzü'ndeki hastane odasında ölü bulunmuşlardı! İki hemşirenin sır ölümündeki ortak detay gün yüzüne çıktı!

İstanbul Beylikdüzü'nde geçtiğimiz günlerde Selen Bilgin'in dedesine refaketçilik yaptığı sırada hastane odasında ölü bulunmuştu. Hastanede yapılan sorgunun ardından vücuduna ilaç enjekte edilmiş, sonrasında ise ilaç şişesi doktor arkadaşının cebinden çıkmıştı. Olayla ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Birkaç yıl önce aynı hastanede Pelin Köksal adlı hemşirenin de aynı şekilde öldüğü öğrenildi.

Gündem

22.05.2024, 16:40

Akılalmaz olay geçtiğimiz günlerde İstanbul Beylikdüzü'nde yaşandı. 24 yaşındaki Selen Bilgin adındaki genç hemşire dedesine refakatçilik etmek için gittiği hastanenin odasında ölü bulundu.

Hayatını kaybeden Selen hemşireye ilişkin polis ve savcılık soruşturma başlatmış, hastanede bulunan doktor arkadaşının cebinden ise genç hemşirenin kanında bulunan ilacın şişesinin olduğu öğrenilmişti. 

Doktor Farih A. olay sonrası mahkmeye sevk edilmiş ancak adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Doktor Fatih A'nın iddiasına göre, Selen Bilgin'in başının ağrıdığını bu nedenle uyumak için ilaç verdiğini açıklamıştı. 

Öğretmen mazerete bağlı yer değiştirme başvurusu ne zaman? Sonuçlar ne zaman açıklanır? Öğretmen mazerete bağlı yer değiştirme başvurusu ne zaman? Sonuçlar ne... Haberi Görüntüle

İKİ HEMŞİRENİN SIR ÖLÜMÜ

Selen Bilgin'in ölümünden sonra ise şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Aynı hastanede 2 yıl önce doktor Fatih A. ve Selen Bilgin ile ortak arkadaş olan Pelin Köksal'ın da benzer bir ölüm ile Esenyurt'taki evinde ölü bulunduğu öğrenildi. 

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan memleketi Rize'de: 'Yarınki mitingde Türkiye ve dünya gündemiyle ilgili düşüncelerimi paylaşacağım' Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan memleketi Rize'de: 'Yarınki mitingde Türkiye ve... Haberi Görüntüle

AYNI İLAÇ ENJEKTE EDİLDİ

Selen ve Pelin hemşirenin ölümüne ilişkin ise ikilinin kolundaki kelebek ve yüzlerindeki morluklara dayanarak ölüm şekillerinin benzemesi dikkat çekti. İki hemşirenin de anestezi için kullanılan ''propofol'' adlı ilacın vücuduna enjekte edildiği öğrenildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Donald Trump'a geçmiş olsun mesajı: Suikast girişimini şiddetle kınıyorum Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Donald Trump'a geçmiş olsun mesajı: Suikast girişimini şiddetle... Haberi Görüntüle

YAKIN ARKADAŞ AYNI ŞEKİLDE ÖLDÜ

Selen hemşire'nin kardeşi, Saruhan Bilgin ise hemşirelerin ölümüne ilişkin,  "Bundan 2 yıl önce yine aynı şekilde şüpheli bir ölüm oldu. Aynı çalıştıkları özel hastanede oldu bu durum. Ablamın yakın arkadaşıydı ölen Pelin Hemşire. Fatih aynı zamanda onların da yine doktoruydu. O olayın olduğu zaman ablamda arkadaşının evinin yedek anahtarı vardı. Beraber gittik. Ben de olay yerindeydim.'' dedi.

Saruhan, Pelin hemşirenin evine gittiklerinde kapıyı açmadıkları, çilingir çağırarak kapıyı açtıklarını belirterek, ''Aradık o zaman açmamıştı arkadaşı. Anahtarla kapıyı açamayın çilingir çağırdık polis geldi. İçeriye girdik mosmor bir şekildeydi ölen arkadaşı. Yine kolunda iğne kitleriyle kolunda kelebek vardı mosmor bir şekilde bulduk. Aynı ilaçtan dolayı olduğundan şüpheleniyoruz. Aynı ilaç olduğunu düşünüyoruz bu durumun üstüne gidilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Şüphelendik durumdan. Belki de ne Pelinler ne Selenler var bu şekilde" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading