Yandex Metrica

Belgrad Ormanı'nda dehşet! Ağaca bağlanmış erkek cesedi bulundu

Belgrad Ormanı'nda dehşet! Ağaca bağlanmış erkek cesedi bulundu

Sarıyer'de bulunan Belgrad Ormanı'nda kan donduran olay yaşandı. Ormanda çıplak halde ağaca kravatlarla bağlanmış bir erkek cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan ceset Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.

Gündem

19.05.2024, 15:02

Sarıyer'de bulunan Belgrad Ormanı'nda ağaca kravatlarla bağlanmış bir erkek cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan ceset Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kan donduran olay Belgrad Ormanı Kılıçpınar mevkiinde avlanmak için ormanda dolaşan bir grup avı iddiaya göre saat 15.00 sularında tamamen çıplak halde ağaca bağlanmış bir erkek cesedi buldu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve olay yeri inceme ekipleri sevk edildi.

Kaçak sahte alkol üretimi yapanlara geçit yok! 26 ilde çok sayıda şüpheli yakalandı Kaçak sahte alkol üretimi yapanlara geçit yok! 26 ilde çok... Haberi Görüntüle

İNCELEME BAŞLATIDI

Olay yeri inceleme ekipleri cesedin bağlı olduğu ağaçta ve çevresinde inceleme başlattı.

Merkez Bankası depo alım işlemi nedir? 5 milyar dolarlık anlaşma sonlandı! Merkez Bankası depo alım işlemi nedir? 5 milyar dolarlık anlaşma... Haberi Görüntüle

ADLİ TIP KURUMU'NA GÖNDERİLDİ

Üzerinde kıyafeti ve kimliği bulunmayan erkek cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi ve kimliğinin tespit edilmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading