Yandex Metrica

Bekçilik spor mülakatı ne zaman 2022? Bekçilik spor mülakatı kaç saniye?

Bekçilik yazılı sınav sonuçları açıklandı. Sınavdan geçen adaylar bekçilik spor mülakatı tarihlerini ve süreçleri araştırmaya başladı. Fiziki ve sözlü mülakat süreçlerini tamamlamak isteyen bekçi adayları spor parkuru ne zaman diye merak ediyor. Peki bekçilik spor mülakatı ne zaman 2022? Bekçilik spor mülakatı kaç saniye?

Gündem

23.01.2024, 19:38

2022 bekçilik yazılı sınav sonuçları açıklandı. Bu haber üzerine bekçilik spor mülakatı gündemde yerini aldı. Sınavı geçen adaylar şimdi fiziki yeterlilik mülakatı hakkında detayları öğrenmek istiyor. Peki bekçilik spor mülakatı ne zaman 2022? Bekçilik spor mülakatı kaç saniye?

Son dakika: İsrail'e ihracat kısıtlaması! Ticaret Bakanlığı: İhracat tescil işlemi kesinlikle yapılmamaktadır Son dakika: İsrail'e ihracat kısıtlaması! Ticaret Bakanlığı: İhracat tescil işlemi... Haberi Görüntüle

BEKÇİLİK SPOR MÜLAKATI NE ZAMAN 2022?

Bekçilik spor mülakatı için henüz net bir tarih açıklanmadı. 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği spor mülakatı ve parkur detayları hakkında detaylar belli olduğunda sizleri bilgilendireceğiz. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Terörü öyle ya da böyle... Haberi Görüntüle

BEKÇİLİK SPOR MÜLAKATI NASIL YAPILACAK?

Bekçilik yazılı sınavından başarıyla geçen adaylar, bu kez de fiziki yeterlilik sınavına katılacak. Fiziki yeterlilik sınav komisyonu aday değerlendirme ve seçmesini, adayın mevcut durumunu görerek yapacak.

Fiziki yeterlilik sınavı; adayın bedeni kabiliyeti ve fiziki yapısı değerlendirilmek için uygulamalı olarak yapılacak. Fiziki yeterlilik sınavında adayın süresinin takibi, sınav yerinde bulunanlar tarafından görülebilecek nitelikteki sayaçlarla gerçekleştirilecek.

Fiziki yeterlilik sınavı 100 tam puan üzerinden değerlendirilecek. Sınav sonucunda altmış puanın altında kalan adaylar başarısız sayılacak.

'İhaleye fesat karıştırma' davası devam ediyor! İmamoğlu'nun ifadesi tanıdık: 'Hatırlamıyorum' 'İhaleye fesat karıştırma' davası devam ediyor! İmamoğlu'nun ifadesi tanıdık: 'Hatırlamıyorum' Haberi Görüntüle

BEKÇİLİK SPOR MÜLAKATI KAÇ SANİYE?

Polis Akademisi Başkanlığı bekçi alımı parkuruna dair henüz bir bilgi verilmedi. Geçen sınavlara ait parkur bilgileri şöyleydi:

Toplam 72 metre uzunluğundaki parkurda;

1-)Jimnastik tahtası üzerinde çift ayakla 5 kez sıçrayış,

2-)Lastik içerisinden geçme,

3-)15'er kilogramlık ağırlıklarını iki hedef arasında bir tur taşıma,

4-)İki sağlık topu arasında bir tur (ilk topa bir, ikinci topa iki kez dokunulması gerekiyor),

5-)2 metrelik zeminde bir kez takla,

6-)Arası 2 buçuk metre olan 6 duba arasından slalom koşu,

7-)Engel altından geçiş ve üstünden atlayış aşamaları tamamlanacak.

Bu aşamaları;

40 saniyede tamamlayanlar 100 puan,

41 saniyede tamamlayanlar 95,

42 saniyede tamamlayanlar 90,

43 saniyede tamamlayanlar 85,

44 saniyede tamamlayanlar 80,

45 saniyede tamamlayanlar 75,

46 saniyede tamamlayanlar 70,

47-48 saniyede tamamlayanlar 65,

49-50 saniyede tamamlayanlar 60 puan aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading