Yandex Metrica

BDDK devreye girdi! Seçil Erzan için yeni karar: Yazışmalar ve tapeler tek tek yeniden incelenecek!

BDDK devreye girdi! Seçil Erzan için yeni karar: Yazışmalar ve tapeler tek tek yeniden incelenecek!

Dolandırıcılık davasında sanılar arasında yer alan Seçil Erzan'ın telefonundaki yazışma ve tapeler tekara incelenecek. BDDK, savcılığa gönderilen yazıda, Erzan'ın telefondaki mesajların sonradan ortaya çıkan deliller kapsamında yeniden incelenmesi gerektiği belirtildi.   

Gündem

02.04.2024, 13:33

Yüksek karlı gizli fon adıyla bilinen 2si tutuklu 7 sandığın aralarında iş insanları ve futbolcuların da bulunduğu milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle Seçil Erzan'ın da yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı.

Uzman isimden tüyler ürperten Tokat uyarısı: 6 üzeri deprem olabilir Uzman isimden tüyler ürperten Tokat uyarısı: 6 üzeri deprem olabilir Haberi Görüntüle

SEÇİL ERZAN'IN YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden yargılama dosyasına, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilen cevap yazısı eklendi.

Yazıda, dava aşamasında ortaya çıkan bilgi ve belgeler ile müştekilerin iddia ettikleri suçlamalar kapsamında yeni bir inceleme yapılmasının gerekli olduğu kaydedildi.

Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Evlerinden tahliye edilenlere ne olacak? Valilik açıkladı Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Evlerinden tahliye edilenlere ne olacak? Valilik açıkladı Haberi Görüntüle

SEÇİL ERZAN'IN TELEFONU İNCELENECEK

BDDK'nın, "Seçil Erzan'ın WhatsApp üzerinden, başta banka görevlileriyle yaptığı yazışmalarının ve varsa telefon tape kayıtlarının kurumumuzca yürütülen inceleme açısından oldukça kritik önem taşıyabileceği değerlendirilmiştir." ifadelerini kullandığı yazıda, Erzan'ın yazışma dökümünün kurumun görevlendirdiği ilgili kişilere gönderilmesi talep edildi.

Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist yok edildi Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

252 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Sanık Erzan'ın "özel belgede sahtecilik" ve "tacir veya şirket yöneticisi olan ya da şirket adına hareket eden kişilerin ticari faaliyetleri sırasında, kooperatif yöneticilerinin kooperatifin faaliyeti kapsamında nitelikli dolandırıcılık" suçlarından 69 yıldan 226 yıla kadar hapsi istenen ana iddianamenin ardından hazırlanan yeni iddianameyle Erzan hakkında istenen hapis cezası da yükseldi.

Erzan'ın, 77 yıldan 252 yıla kadar hapsinin talep edildiği iddianamede, sanıklar Ali Yörük, Kerem Can, Hüseyin Eligül, Nazlı Can, Atilla Yörük ve Asiye Öztürk'ün ise aynı suçlardan 3 yıl ile 85 yıl arasında hapisle cezalandırılması isteniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading