Yandex Metrica

BBC'den PKK'ya destek başlığı: Türkiye'ye "saldırgan", terör hedeflerine "Kürtler" dediler

BBC'den PKK'ya destek başlığı: Türkiye'ye "saldırgan", terör hedeflerine "Kürtler" dediler

Türkiye'nin İstiklal'deki alçak terör saldırı sonrası başlattığı "Pençe Kılıç Hava Harekatı", Batı medyasınca, yine bildik şekilde, "PKK'ya destek" dili kullanılarak yansıtıldı. İngiliz BBC, harekâtı okuyucularıyla paylaşırken, Türkiye'yi "saldırgan", terör yuvalarını ise "Sivil Kürt hedefleri" olarak lanse etti.

Gündem

23.01.2024, 20:05

Başta ABD olmak üzere Batı dünyası tarafından desteklenen terör örgütü PKK'nın İstiklal'deki alçak saldırısında 6 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 81 kişi de yaralanmıştı. Bu alçak terör saldırısı sonrası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla PKK'ya karşı sınır ötesinde "Pençe-Kılıç Hava Harekatı" başlatıldı. Ancak Türkiye'nin çok haklı gerekçelere dayanan harekatı, Batı medyası tarafından, bildik bir biçimde, terör örgütü PKK/YPG lehinde bir dil kullanılarak yansıtıldı.

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

PKK İLE AĞIZ BİRLİĞİ

İngiliz BBC, harekata ilişkin servis ettiği habere, "Türkiye, Kürt hedeflerine hava saldırıları başlattı" başlığını attı. BBC'nin bu başlığının düşünsel arka planında Türkiye'yi 'Sivil Kürt hedeflerini ' vuran bir ülke gibi yansıtma çabası açıkça görüldü. BBC, Türkiye'nin meşru müdaafa hakkını ise 'saldırı' olarak nitelendirerek açık bir şekilde PKK ile ağız birliği etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading