Yandex Metrica

Bayram tatilinin iki günlük bilançosu! Bakan Yerlikaya rakam verdi

Bayram tatilinin iki günlük bilançosu! Bakan Yerlikaya rakam verdi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bayram tatilinin ilk 2 gününde trafik kazalarında 12 kişinin hayatını kaybettiğini, 1966 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

Gündem

08.04.2024, 14:44

Ramazan Bayramı tatilinin ikinci gününde 572 trafik kazası meydana geldi. Tatilin ilk 2 günündeki can kaybı 12’ye yükseldi. 1966 kişi yaralandı. Açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan geldi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, emniyet ve jandarma trafik ekiplerinin, vatandaşların güvenliği için denetimlerini büyük bir hassasiyetle sürdürdüğünü ifade etti.

Bakan Yerlikaya, bayram tatilinin 2'inci günü olan dün 572 trafik kazasının meydana geldiğini, 408 bin 796 aracın denetlendiğini, 19 bin 488 araca hız ve radar, 33 bin 145 araca ise diğer işlemlerin yapıldığını belirtti.

E-devlet sistemi canavar gibi! Tüm dünya mavi ekran verirken Türkiye'de yerli sistemler sorun yaşamadı E-devlet sistemi canavar gibi! Tüm dünya mavi ekran verirken Türkiye'de... Haberi Görüntüle

TATİL YOLUNDA 12 CAN KAYBI

Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 2 günündeki trafik kazalarında 12 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 1966 vatandaşın da yaralandığını belirterek, şu ifadeleri kullandı;

"Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım. Yolculuklar, sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil. Lütfen aklımızdan çıkartmayalım, hayatla yarışılmaz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading