Yandex Metrica

Sitede Ara

Bayram diplomasisi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik telefon görüşmesi

Bayram diplomasisi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik telefon görüşmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "bayram diplomasisi" devam ediyor. Erdoğan, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İki lider görüşmede karşılıklı olarak birbirlerinin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Gündem

23.04.2024, 15:32

Ramazan Bayramı diplomasisine hız kesmeden devam eden Cumhurbaşkanı Eroğan son olarak Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

1 Mayıs (bugün) Mecidiyeköy Metrobüs durağı kapalı mı, saat kaçta açılacak? 1 Mayıs (bugün) Mecidiyeköy Metrobüs durağı kapalı mı, saat kaçta... Haberi Görüntüle

REİSİ İLE BAYRAMLAŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede Türkiye ve İran ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Reisi görüşmede karşılıklı olarak birbirlerinin Ramazan Bayramı'nı tebrik ettiler.

Martı TAG olan şehirler neler? Martı TAG hangi şehirlerde mevcut? Martı TAG olan şehirler neler? Martı TAG hangi şehirlerde mevcut? Haberi Görüntüle

TÜRKMENİSTAN BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Söz konusu görüşmede Türkiye ile Türkmenistan ikili ilişkileri ile bölgesel ve küresel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Türkmenistan'ın Türk Devletleri Teşkilatı'na yönelik artan ilgisinin memnuniyet verici olduğunu ifade etti. İki lider görüşmede karşılıklı olarak birbirlerinin Ramazan Bayramı'nı tebrik ettiler.

Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek'e ne dedi? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek olayı ne? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek'e ne dedi? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek... Haberi Görüntüle

ALİYEV'E BAYRAM TEBRİĞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca dün Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişti. Söz konusu görüşmede Türkiye ve Azerbaycan ilişkilerinin yanında bölgesel ve küresel konular ele alındı. Erdoğan, Aliyev'in Ramazan Bayramı'nı da tebrik etti.

Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı? Taksim'de 1 Mayıs'ta iş yerleri, mağazalar açık mı? Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı? Taksim'de 1... Haberi Görüntüle

PAKİSTAN BAŞBAKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile de telefonda görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Türkiye ile Pakistan ikili ilişkileri ve küresel konular ele alındı. 

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Pakistan'da son dönemde yaşanan terör saldırılarında hayatını kaybedenlere rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi; ülkenin bu zorlu dönemi devlet tecrübesiyle aşacağına inandığını belirtti.

Liderler görüşmede karşılıklı olarak birbirlerinin Ramazan Bayramı'nı da tebrik ettiler.

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında kavga mı etti, neden? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında kavga mı etti,... Haberi Görüntüle

UMMAN SULTANI TARIK İLE TEMAS

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Umman Sultanı Heysem bin Tarık ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Söz konusu görüşmeden Türkiye ile Umman ikili ilişkileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve bölgesel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, İsrail'in Filistin topraklarına yönelik saldırılarının durdurulması ve bölgeye acil insani yardımların istenilen ölçüde gönderilmesi için gayretlerin artarak devam etmesi gerektiğini, İslam dünyasının bu konuda birlik içinde adımlar atmasının önemli olduğunu belirtti. Erdoğan ve Umman Sultanı görüşmede birbirlerinin Ramazan Bayramı'nı da tebrik etti.

Yeni Yargıtay Başkanı Zeki Yiğit aslen nereli, kaç yaşında? Zeki Yiğit kimdir? Yeni Yargıtay Başkanı Zeki Yiğit aslen nereli, kaç yaşında? Zeki... Haberi Görüntüle

IRAK CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşid ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, "Görüşmede Türkiye ve Irak ilişkileri, terörle mücadele, Kalkınma Yolu Projesi ve bölgesel konular ele alındı. İki lider görüşmede karşılıklı olarak birbirlerinin Ramazan Bayramı'nı tebrik ettiler." ifadelerine yer verildi.

Kod adı damla!  FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu: Adil Öksüz'ün evine götürüldüm Kod adı damla! FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu:... Haberi Görüntüle

MİRZİYOYEV İLE BAYRAMLAŞTI

Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede, Türkiye ve Özbekistan ikili ilişkilerinin yanı sıra küresel ve bölgesel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, iki ülke ilişkilerinin örnek teşkil ettiğini ve önümüzdeki süreçte ilişkileri daha da derinleştirecek adımların atılmasını sağlama kararlılığını belirtti. Erdoğan ve Mirziyoyev görüşmede birbirlerinin Ramazan Bayramı'nı tebrik ettiler.

Aksaray'da yolcu otobüsü şarampole devrildi: Çok sayıda ölü ve yaralı var Aksaray'da yolcu otobüsü şarampole devrildi: Çok sayıda ölü ve yaralı... Haberi Görüntüle

KRAL SELMAN İLE TEMAS

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile telefon görüşmesi gerçekleştirmişti. İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye ile Suudi Arabistan ikili ilişkileri, küresel ve bölgesel konular ele alındı.

Erdoğan görüşmede, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının bir an önce sonlandırılması ve Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) ateşkes kararının uygulanması için daha fazla gayret ortaya koyarak İslam dünyasının sonuç alıcı biçimde birliktelik sergilemesi gerektiğini ifade etti.

Erdoğan görüşmede, Suudi Arabistan Veliaht Prensi'nin Ramazan Bayramı'nı da tebrik etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading