Yandex Metrica

Baykar ve Selçuk Bayraktar'dan çirkin iftiralara sert tepki: Karanlık mahfillerin bitmek bilmeyen yalanları

Baykar ve Selçuk Bayraktar'dan çirkin iftiralara sert tepki: Karanlık mahfillerin bitmek bilmeyen yalanları

BAYKAR ve Selçuk Bayraktar, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın İHA ve SİHA'ları hedef alan açıklamalarının ardından yeni bir bilgilendirme daha yaptı. Baykar'dan yapılan açıklamada ''TSKGV'ye bağlı şirketlerden 20 yıldan bu yana bir kişi dahi istihdam edilmemiştir.'' ifadelerine yer verildi. Selçuk Bayraktar ise ''İftiralarını suratlarına çarpınca utanıp vazgeçeceklerini maalesef düşünmediğimiz bazı karanlık mahfillerin bitmek bilmeyen yalanlarının aksine; Kainattaki en güçlü olgu olan Hakk'ı ve hakikati merak edenler için.'' dedi.

Gündem

01.04.2024, 17:55

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, katıldığı bir televizyon programında Türkiye'nin savunma sanayisindeki yatırımlarıyla ilgili tepki çeken açıklamalarda bulundu. Babacan, "SİHA'lar hükümetin elindeki en büyük propaganda projelerinden birisi. Bu proje 'Kutsal, dokunulmaz' hale getirildi. Kusura bakmayın ya, dokunacağız tabi ki" ifadelerini kullanarak Baykar'ı hedef almıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra MHP lideri Devlet Bahçeli de Ali Babacan'a tepki göstermiş ve Baykar'a sahip çıkmıştı. Ali Babacan'ın İHA ve SİHA'ları hedef alan açıklamalarının ardından BAYKAR ve Selçuk Bayraktar'dan yeni bir açıklama daha yapıldı. 

Türk savunma sanayisinin insansız hava aracı üreticisi Baykar, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına (TSKGV) bağlı şirketlerden 20 yıldan bu yana bir kişinin dahi istihdam edilmediğini bildirdi.

Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model Y siparişi nasıl verilir? Tesla'nın fiyatı neden düştü? Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model... Haberi Görüntüle

''20 YILDAN BU YANA BİR KİŞİ DAHİ İSTİHDAM EDİLMEMİŞTİR''

Baykar'ın sosyal medya hesabı Twitter'dan yapılan açıklamada, şirketin 3 bin 500 çalışanı, 27 yaş ortalamasıyla daima genç ve dinamik olduğu belirtilerek şu ifadeler kullanıldı; "Baykar, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağlı şirketlerden 20 yıldan bu yana bir kişi dahi istihdam etmemiştir. Her yıl 1200 üniversiteli stajyer alımı yapıp gençleri yetiştiriyoruz. Baykar, prensibi ve etik değerleri gereği dünyada pek örneği olmayan bir şekilde halihazırda çalışan bir kişiyi, çalıştığı kurum veya firmadan izin almadan hiçbir şekilde işe almamaktadır."

Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası kim? Uğur Dündar'dan flaş açıklama geldi! Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası kim? Uğur Dündar'dan flaş açıklama geldi! Haberi Görüntüle

SELÇUK BAYRAKTAR: HAKK'I VE HAKİKATİ MERAK EDENLER İÇİN

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İftiralarını suratlarına çarpınca utanıp vazgeçeceklerini maalesef düşünmediğimiz bazı karanlık mahfillerin bitmek bilmeyen yalanlarının aksine, kainattaki en güçlü olgu olan Hakk'ı ve hakikati merak edenler için…" ifadeleri ile Baykar'ın açıklamasına yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading