Yandex Metrica

Batı medyası sonunda pes etti: Muhalefet çatırdıyor Kılıçdaroğlu'nun mucizeye ihtiyacı var

Batı medyası sonunda pes etti: Muhalefet çatırdıyor Kılıçdaroğlu'nun mucizeye ihtiyacı var

Kemal Kılıçdaroğlu'na açık açık destek veren tetikçi Batı medyası sandıktan çıkan oyları görünce adeta geri vites yaptı. Muhalefetin çatırdadığından bahseden Batı, "Artık Kılıçdaroğlu'nun kazanması için bir mucize gerek" ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Türkiye, 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine odaklandı.

Milyonlar, hafta sonu sandık başına gidip tercihini yapacak ve ülkeyi yönetecek lider belirlenecek.

14 Mayıs seçimlerinden önce CUmhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Batı medyası, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu güzellemeleri yapıyordu.

İlk turda büyük bir hezimet yaşayan Kemal Kılıçdaroğlu, milliyetçi rolüne bürünüp oylarını artırma yöntemine başvurdu ancak CHP liderinin bu değişimi Batı medyasını bile şaşırttı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na açık açık destek veren tetikçi Batı medyası sandıktan çıkan oyları görünce adeta geri vites yaptı.

Almanya'nın önde gazetelerinden Frankfurter Rundschau "İkinci tur öncesi Türkiye: Kılıçdaroğlu'nun ilgisizliği endişe verici" başlıklı bir habere imza attı.

Thema News ise Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'dan seçmen çekebilmek için aşırı sert bir söyleme girdiğini, bunun için Sinan Oğan'ı da kendi tarafına çekmeye çalıştığını, ancak başarısız olduğunu ifade etti.

Bakan Tunç'tan 'DEM Parti'ye kapatması davası açılacak mı' sorusuna yanıt: Terörle arasına mesafe koymazsa kaçınılmaz olur Bakan Tunç'tan 'DEM Parti'ye kapatması davası açılacak mı' sorusuna yanıt:... Haberi Görüntüle

MUHALEFET ÇATIRDIYOR

İngiltere merkezli Middle East Eye'da ise dikkat çeken bir haber yer aldı. İngiliz merkezli gazete, 'muhalefetin çatırdağından' bahsetti.

Alman gazetesi Taz da yine Kılıçdaroğlu'ndan bahsederek yürüttüğü sert politikanın oldukça riskli olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü! İşte ele alınacak konular Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü! İşte ele alınacak... Haberi Görüntüle

''MUCİZEYE İHTİYACI VAR''

Avusturya'nın önde gelen gazetelerinden biri olan Kurier ise bu sabah yayımladığı haberinde şu ifadelere yer verdi;

"Kılıçdaroğlu'nun kazanmak için bir mucizeye ihtiyacı var"

Muhalefet resmen çatırdıyor diyen Batı’dan Kılıçdaroğlu yorumu: Onu anca mucize kurtarır

Söz konusu haberde yine Kılıçdaroğlu'nun mülteci düşmanlığından bahsedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading