Yandex Metrica

Başıboş sokak köpekleri dehşet saçtı: Yaşlı kadın canını zor kurtardı!

Başıboş sokak köpekleri dehşet saçtı: Yaşlı kadın canını zor kurtardı!

Erzurum'un Oltu ilçesinde bir kadın kendi evinden çıkıp babasının evine giderken, başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpeklerden kurtulmaya çalışan kadın kaçarken merdivenden düşerek kolunu ve burnunu kırdı.    

Gündem

28.05.2024, 18:37

Başıboş sokak köpekleri son zamanlarda bir güvenlik tehdidi haline gelmeye başladı. Hergün Türkiye'nin farklı şehirlerinde gelen köpek saldırısı haberlerinin bugünki adresi Erzurum oldu. Erzurum'un Oltu ilçesinde sokak köpeklerinin saldırdığı 53 yaşındaki kadın kaçmaya çalışırken yaralandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Donald Trump'a geçmiş olsun mesajı: Suikast girişimini şiddetle kınıyorum Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Donald Trump'a geçmiş olsun mesajı: Suikast girişimini şiddetle... Haberi Görüntüle

KOLUNU VE BURNUNU KIRDI

Dört sokak köpeği tarafından saldırıya uğrayan Hülya Altınok dengesini kaybederek sokak arasındaki 12 basamaklı merdivenden yuvarlandı.Merdivenlerden düşmesi sonucu kolu ve burnu kırıldı.Yaralanan Altunok'un, Oltu Devlet Hastanesi'nde kolu ve burnu alçıya alındı.

Son dakika... Aydos Ormanı'nda yangın çıktı Son dakika... Aydos Ormanı'nda yangın çıktı Haberi Görüntüle

"SOKAĞA ÇIKMAYA KORKUYORUM"

Saldırıya uğrayan Hülya Altınok, “Bir an önce bu sokak köpeklerine belediyenin bir çözüm bulması gerekiyor. Benim canım yandı başkalarının yanmasın. Sokağa çıkmaya korkuyorum.” dedi.

Emniyeti yasa boğan ölüm! Şanlıurfa Emniyet Müdür Yardımcısı Zekeriya Baran evinde ölü bulundu Emniyeti yasa boğan ölüm! Şanlıurfa Emniyet Müdür Yardımcısı Zekeriya Baran... Haberi Görüntüle

"VATANDAŞLAR OLMASAYDI BENİ PARÇALAYACAKLARDI"

Hastanede tedavisi yapılan kadın, akşam saatlerinde dışarı çıkmaya korkar hale geldiklerini ifade ederek "Annemlere gitmek için yola çıktım. Bu sırada 4 sokak köpeği etrafımı sardı. Köpeklerden biri koluma biri bacağıma saldırdı. Onları korkutmak için ayakkabımı çıkarmak isterken dengemi kaybederek merdivenden düştüm. Bu sırada 2 köpek daha saldıracaktı vatandaşlar yardımıma koştu. Onlar olmasaydı beni paramparça ederlerdi" dedi.

Youssef En-Nesyri maliyeti ne kadar? Fenerbahçe En-Nesyri'ye yıllık ne kadar maaş verecek? Youssef En-Nesyri maliyeti ne kadar? Fenerbahçe En-Nesyri'ye yıllık ne kadar... Haberi Görüntüle

"İNŞALLAH TEZ ZAMANDA BU KÖPEKLERİ TOPLARLAR"

Kıyafetinin kalın olması sebebiyle köpeklerin diş geçiremediğini söyleyen Altunok, yetkililerin tedbir almasını isteyerek, "Benim canım yandı, başkasının yanmasın. İnşallah tez zamanda bu köpekleri toplarlar" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading