Yandex Metrica

Balıklıgöl'de sel sonrası oluşan görüntü viral oldu! Uzmanlar açıkladı...

Balıklıgöl'de sel sonrası oluşan görüntü viral oldu! Uzmanlar açıkladı...

Deprem bölgesi Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketi ardından, Şanlıurfa'nın simgesi olan Balıklıgöl sel suları ile taşmıştı. Son hali ise sosyal medyada gündem oldu.

Gündem

27.01.2024, 22:59

Şanlıurfa'nın simgesi olan Balıklıgöl sel sonrası taşmıştı. Balıklıgölün taşması sonrası akıllara Balıklıgöl'ün balıkları nereye gitti? sorusu geldi. Balıkların öldüğünün iddia edilmesi üzerine yetkililerden açıklamalar geldi.

Evler boşaltıldı! Bursa'da büyük yangın! Bursa'da yangın nerede çıktı? Evler boşaltıldı! Bursa'da büyük yangın! Bursa'da yangın nerede çıktı? Haberi Görüntüle

Ali Bahar kimdir? Ali Bahar öldü mü? Ali Bahar kimdir? Ali Bahar öldü mü? Haberi Görüntüle

BALIKLI GÖL'ÜN SON DURUMU

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'da meydana gelen sel sonrası Urfa'nın simgesi Balıklı Göl'ün son durumu merak edilir oldu. Bölge ve çevresinde yürütülen tahliye çalışmaları sonucu yerleşkedeki sular çekildi, Balıklıgöl'deki su seviyesi de normale döndü. Bazı vatandaşlar ise balıkların geri geldiğini söyleyerek o görüntüleri sosyal medya üzerinden yayınladı.

Hollandalı uyuşturucu baronu Edirne'de aranıyor! Çete liderini bulana binlerce euro ödül! Hollandalı uyuşturucu baronu Edirne'de aranıyor! Çete liderini bulana binlerce euro... Haberi Görüntüle

''GÜVENLİ ORTAMLARINDAN ÇEKİLDİLER''

Harran Üniversitesi Bozova MYO Su Ürünleri Programı Başkanı Öğretim Görevlisi Ömer Sait Kılıç:

"Balıklarda stres ortamı oluştuğu için şu anda balıklar göl içindeki çeşitli mağaracıklara geçmiş durumdalar. Canlılar doğası gereği stres altında güvenli ortamlara çekilirler. Şu anda balıklar güvenli ortamlarına çekilmiş vaziyetteler, zamanla ortaya çıkacaklar" ifadelerinde bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading