Yandex Metrica

Bakanlar tek tek sunum yapacak! AK Parti yeni yol haritasını kampta çizecek! Erdoğan'ın vekillerden 'tek isteği' var!

Bakanlar tek tek sunum yapacak! AK Parti yeni yol haritasını kampta çizecek! Erdoğan'ın vekillerden 'tek isteği' var!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı AK Parti İstişare Kampı, 31 Mayıs'ta start verecek. Kızılcahamam'da yapılacak kampta bakanlıklar tek tek sunum yapacak. İlk olarak 31 Mart seçim sonuçlarının değerlendirileceği kampta, sokak hayvanlarıyla ilgili düzenleme ve kongre süreci de masaya yatırılacak. 

Gündem

27.05.2024, 14:51

AK Parti’de yerel seçim sonuçlarına ilişkin istişare süreci devam ederken AK Parti'de MKYK toplantısı geçtiğimiz günlerde yapıldı. Kurmayları ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti içerisinde değişimi mutlaka gerçekleştireceklerini ifade etti. Birçok konunun ele alınacağı kamp 31 Mayıs-2 Haziran tarihinde yapılacak. Kampa milletvekilleri ve belediye başkanlarının katılacak.

AK Parti'de istişare ve değerlendirme toplantılarının tarihleri netleşti. Değişim sürecinin ele alınacağı kamplardan ilki 31 Mayıs -2 Haziran tarihleri arasında, milletvekilleri ile Kızılcahamam'da düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, partide köklü bir değişikliğe gitmeden önce süreci milletvekilleri ile değerlendirmeye alacak. 

Kırmızı kategoriye bir çizik daha! MSB görüntüleri paylaştı: Çok sayıda terörist havaya uçuruldu Kırmızı kategoriye bir çizik daha! MSB görüntüleri paylaştı: Çok sayıda... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'IN VEKİLLERDEN TEK BİR İSTEĞİ VAR 

Cumhurbaşkan  Erdoğan, AK Parti grubunun Meclis'te daha etkin rol üstlenmesi gerektiğini düşünerek vekillerden 'disiplin içinde' çalışmalarını istiyor. AK Parti başta kendi seçim bölgeleri olmak üzere sahayı ihmal etmemeleri ve yerel seçimde tercihini başka partiden yana kullanan seçmenin gönlünün yeniden kazanmaları için talimat vermesi bekleniyor.

İsveç'teki uyuşturucu baronu davası Türkiye'ye sıçradı! Savcı Rahima Ortaç baronlara yardım ederken yakayı ele verdi! İsveç'teki uyuşturucu baronu davası Türkiye'ye sıçradı! Savcı Rahima Ortaç baronlara... Haberi Görüntüle

BAKANLIKLAR TEK TEK SUNUM YAPACAK

Bakanlıklar çalışmalarıyla ilgili olarak başta Dışişleri, İçişleri, Milli Savunma ile Hazine ve Maliye bakanlarının kampta sunumlar yapması planlanıyor. Milletvekilleri kamp süresince özellikle bölgelerinin ihtiyaçlarını ve sorunlarını kabine üyelerine anlatacak. Yerel Yönetimler, Seçim İşleri ve Teşkilat Başkanlığı da kampta değerlendirmeler yapacak. 

16 Temmuz Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? 16 Temmuz Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Haberi Görüntüle

İLK KEZ SEÇİLEN BELEDİYE BAŞKANLIRINA YAKIN TAKİP 

Meclis çalışma takvimi kampın önemli en önemli gündem maddesi olacak. AK Parti'de bir diğer istişare ve değerlendirme toplantısı ise 1-2 Temmuz tarihinde belediye başkanlarıyla olacak. Seçim beyannamesinde verilen sözlerin ele alınacağı kampta, merkezi yönetimle yerel yönetimlerin iş birliği içinde çalışmaları istenecek. İlk kez seçilen belediye başkanlarına ise ayrı bir başlık altında değerlendirilmeye alınacak. Seçim sonuçlarına yönelik analizler çerçevesinde yeni yol haritası çizilecek. Sonrasında ise gözler, değişim için kongre sürecine çevrilecek.

Sokak hayvanları düzenlemesinde sıcak gelişme! Ötanazi kelimesi çıkarılıyor Sokak hayvanları düzenlemesinde sıcak gelişme! Ötanazi kelimesi çıkarılıyor Haberi Görüntüle

ERDOĞAN DEĞİŞİMİN SİNYALİNİ VERMİŞTİ 

Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmasında "İştişare ve yenilenme sürecimizin sonunda AK Parti olarak yolumuza çok daha güçlü bir şekilde devam etmekte kararlıyız" demişti.

Bakan Tekin duyurdu: Fransız okullarına işlem yapılacak! Bakan Tekin duyurdu: Fransız okullarına işlem yapılacak! Haberi Görüntüle

"YANLIŞTA ISRAR KAYBETTİRİR"

Erdoğan, "Hata değil, yanlışta ısrar kaybettirir." diyerek AK Parti'nin her türlü kişisel hesabın üzerinde olduğunu da vurgulamıştı.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading