Yandex Metrica

Bakan Yumaklı İzmir'de konuştu: 'İzmir dağ gibi bir belediye başkanına kavuşmak için gün sayıyor'

Bakan Yumaklı İzmir'de konuştu: 'İzmir dağ gibi bir belediye başkanına kavuşmak için gün sayıyor'

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "İzmir 'dağ' gibi bir belediye başkanına kavuşmak için gün sayıyor. 17 gün sonra inşallah hep birlikte yine beraber olacağız." dedi.

Gündem

19.03.2024, 09:23

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir'de çeşitli temaslarda bulundu. Önce Bayındır ilçesinde bulunan ve yapımı devam eden Bayındır Tarıma Dayalı İhtisas Çiçekçilik Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulunan Bakan Yumaklı, burada yaptığı konuşmada Türkiye'de 60 organize tarım bölgesi için planlama yapıldığını, bunlardan 40'ının tüzel kişilik kazandığını hatırlattı. Bayındır Tarıma Dayalı İhtisas Çiçekçilik Organize Sanayi Bölgesinin gelecek yıl tamamlanacağı müjdesini veren Yumaklı, buranın, tarımsal ürünlerin işleneceği entegre bir bölge olarak hizmet vereceğini dile getirdi. 

6 ilde sarı kodlu alarm! Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı! 17 Nisan bugün hava nasıl olacak? 6 ilde sarı kodlu alarm! Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgar... Haberi Görüntüle

"DAĞ GİBİ BİR BELEDİYE BAŞKANINA KAVUŞACAĞIZ"

Bakan Yumaklı, daha sonra Tire Kooperatifi Süt İşleme Tesisini ziyaret etti. Burada çiftçilerle bir araya gelen İbrahim Yumaklı, daha sonra Ödemiş'e geçerek Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ'ın tarım ve hayvancılık lansmanına katıldı. Ödemiş'te bir konuşma yapan Bakan Yumaklı, "Bizlere düşen hep beraber omuz omuza hem İzmir'in hem de bütün ilçelerinin üreten Türkiye Yüzyılı'na bir tuğla koyan bütün üreticilerin başımızın üzerinde yeri olduğundan hareketle beraber çalışmak, çalışmak ve yine çalışmak. Onun için İzmir 'dağ' gibi bir belediye başkanına kavuşmak için gün sayıyor. 17 gün sonra inşallah hep birlikte yine beraber olacağız." dedi.

Kamuda tasarruf dönemi başladı: Makam aracı yerine artık otobüs var! Kamuda tasarruf dönemi başladı: Makam aracı yerine artık otobüs var! Haberi Görüntüle

5 ANA BAŞLIKTA TARIM VE HAYVANCILIK PROJELERİ

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Hamza Dağ ise tarım ve hayvancılıkla ilgili projelerinin yer aldığı sunumu gerçekleştirdi. 5 projeleri ana başlıkta hayata geçireclerini duyuran Dağ, şöyle konuştu:  "Bu alanda ortaya koyacağımız projeleri ise 5 ana başlıkta topladık. Bunlar, 'İzmir Makine Parkları', 'Tarım ve Hayvancılıkta Büyükşehir Destekleri', 'Büyükşehir Tarım ve Hayvancılık Tesisleri', 'İzmir'in Eşsiz Köyleri ve İzmir'in Eşsiz Köylerine Kapsamlı Desteklerimiz' şeklindedir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading