Yandex Metrica

Bakan Yerlikaya duyurdu: Şişli'deki tartışmada 'Ben emniyettenim' diyen trafik magandası yakalandı!

Şişli'de trafik terörüne bir yenisi daha eklendi. Korna çalma meselesi yüzünden iki sürücü arasında tartışma çıktı. Otomobili ile diğer aracın önünü keserek kendini emniyet görevlisi olarak tanıtan sürücü, kendisine korna çalan sürücünün aracını yumruklayarak tehditler savurdu. Olay sonrasında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, söz konusu şahsın emniyet görevlisi olmadığını ve yakalandığını duyurdu.

Gündem

31.03.2024, 14:58

Olay, İstanbul'da Barbaros Bulvarı'nda öğle saatlerinde gerçekleşti. İddiaya göre 34 HBC 213 plakalı otomobil sürücüsü, kendisine korna çalan 34 TM 4045 plakalı araç sürücüsüne şiddetli tepki gösterdi. Otomobilinden inerek, kendisine korna çalan araca yumruk atmaya başlayan 'Öfkeli' şahıs, araya motosiklet sürücüsü ve trafik polisinin girmesi ile kendi aracına geri döndü.

Şahsın araca saldırma görüntüsü.

Meteoroloji son verileri paylaştı: İstanbul’da yağışlar devam edecek mi? Meteoroloji son verileri paylaştı: İstanbul’da yağışlar devam edecek mi? Haberi Görüntüle

BEN EMNİYETTENİM DİYEREK SALDIRMAYA DEVAM ETTİ!

Motorcu şahsın kask kamerasına yansıyan 'Şiddet' görüntülerinde, emniyet mensubu olduğunu söyleyerek aracını emniyet şeridine çekti ve cip sürücüsünün aracına saldırmaya devam etti.

Emniyet görevlisi olduğunu iddia etmişti.

Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul merkezli Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul merkezli "Sibergöz-31" operasyonu: 18 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

EMNİYET MENSUBU OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan olay sonrasında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, söz konusu şahsın emniyet görevlisi olmadığını ve yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya'nın açıklaması ise şu şekilde;

Sosyal medyada yer alan ve “İstanbul’da bir şahıs kendisine korna çalan sürücünün önünü keserek camını yumrukladı* başlıklı görüntüler üzerine Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerimizce görüntülere yönelik inceleme yapılmıştır.

Söz konusu şahsın akan trafikte bir başka aracı durdurup sürücüsünün üzerine yürüdüğü ve taşkınlık çıkarmaya çalıştığı görülmüştür.

Kendisini emniyet mensubu olduğunu iddia eden şahıs emniyet güçlerimize yakalanmıştır. M.D. adlı şahsın emniyet görevlisi değil sivil vatandaş olduğu tespit edilmiştir.

Şahıs hakkında gerekli işlemler başlatılmıştır.

Gözaltına alınma anı.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading