Yandex Metrica

Bakan Yerlikaya duyurdu: Alevler çetesi çökertildi! Elebaşı dahil 13 şüpheli yakalandı

Bakan Yerlikaya duyurdu: Alevler çetesi çökertildi! Elebaşı dahil 13 şüpheli yakalandı

Hatay’da eş zamanlı olarak düzenlenen “MAHZEN-21” operasyonunda elebaşılığını Süleyman Alev’in yaptığı “Alevler” olarak bilinen Göçmen Kaçakçılığı Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonda elebaşının da içerisinde olduğu organize suç örgütü üyesi 13 şüpheli yakalandı.

Gündem

31.03.2024, 06:25

Emniyetin organize suç örgütlerine yönelik düzenlediği operasyonların ardı arkası kesilmiyor.

Bu kez Hatay'da eş zamanlı olarak “MAHZEN-21” operasyonu gerçekleştirildi.

Operasyonda elebaşılığını Süleyman Alev’in yaptığı “Alevler” olarak bilinen Göçmen Kaçakçılığı Organize Suç Örgütü çökertildi.

Operasyonda elebaşının da içerisinde olduğu organize suç örgütü üyesi 13 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığın paylaşımda operasyonlara ilişkin edtaylı bilgi verdi.

MİT ve emniyetten kaçamamıştı! PKK'lı Saim Çakmak'ın ilk  ifadesi ortaya çıktı! MİT ve emniyetten kaçamamıştı! PKK'lı Saim Çakmak'ın ilk ifadesi ortaya... Haberi Görüntüle

''GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ''

Bakan Yerlikaya, ''Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; organize suç örgütlerine, göçmen kaçakçılığı organizatörlerine ve çetelere milletimizin duası ve desteğiyle göz açtırmayacağız. Hatay Altınözü Cumhuriyet Başsavcılığımızı, Göç İdaresi Başkanlığımızı ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin.'' dedi.

İliç'teki maden faciasında yeni gelişme! Bakan Bayraktar duyurdu İliç'teki maden faciasında yeni gelişme! Bakan Bayraktar duyurdu Haberi Görüntüle

OPERASYONDA ELE GEÇİRİLENLER

Hatay Altınözü Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Hatay İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucu organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Göçmen Kaçakçılığı suçunu örgütlü olarak işledikleri tespit edildi. 

Operasyonlar sonucu; 

2 adet araca,

Ruhsatsız tabancalara ve fişeğe el konuldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading