Yandex Metrica

Bakan Soylu Hatay’da: 3 kişi hayatını kaybetti, 213 kişi hastaneye sevk edildi

Bakan Soylu Hatay’da: 3 kişi hayatını kaybetti, 213 kişi hastaneye sevk edildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay'da peş peşe meydana gelen 6.4 ve 5.8'lik depremler nedeniyle 3 kişinin yaşamını yitirdiğini, 213 kişinin hastaneye sevk edildiğini söyledi.

Gündem

23.01.2024, 20:28

Hatay'da konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şu bilgileri paylaştı:

"Hatay merkezli depremde 3 enkazda arama kurtarma çalışması yapılıyor.

Alan taramasından sonra biri Antakya, biri Defne biri Samandağı olmak üzere üç vatandaşımız hayatını kaybetti, 213 kişi hastaneye sevk edildi.

Denizde suyun yükselmesi konulu uyarı Kandilli Rasathanesi'nden hem bize hem de 10'dan fazla ülkeye geçti. Daha sonra bu uyarı geri çekildi.

Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu akşam artçı depremler 26 defa daha tekrarladı.

Riskli binalara girilmemesi gerektiği konusundaki uyarımızı bir kez daha tekrarlıyoruz. Girilmemesi gereken binalara girilerek eşya taşınılıyor. Bu son derece riskli."

Dışişleri'nden Filistinli grupların Pekin'de toplantıya katılmasına destek! Dışişleri'nden Filistinli grupların Pekin'de toplantıya katılmasına destek! Haberi Görüntüle

HATAY 6.4 İLE SALLANDI

Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Hatay'da iki büyük sarsıntı daha yaşandı. Saat 20.04'te Defne ilçesinde 6.4 büyüklüğünde, 20.07'de ise Samandağ ilçesinde 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kentte bazı binaların yıkıldığı söylenirken, bölgede çok sayıda artçı sarsıntı yaşanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading