Yandex Metrica

Bakan Soylu duyurdu: Kaçak göçmenlerle ilgili kritik tedbirler alındı

Bakan Soylu duyurdu: Kaçak göçmenlerle ilgili kritik tedbirler alındı

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Valiliklere yazı gönderiyoruz. Taksiciler il dışına taşıdıkları yabancı yolcuların 'seyahat belgelerini' kontrol etmek zorunda olacak'' dedi. Soylu, TIR parklarına kamera sistemi kurma zorunluluğu getirildiğini de duyurdu. Kaçak göçmeni bir ilden başka bir ile taşımaya kimse aracılık etmesin. Onun için böyle bir yükümlülüğü bugün itibarıyla getiriyoruz." dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:23

Son dakika haberleri...İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, taksilerle il dışına yabancı yolcu taşınması halinde taksicilere seyahat belgelerinin kontrolü hükümlülüğünü getirildiğini  belirterek şunları söyledi:

''Kaçak göçmeni bir ilden bir ile taşımaya kimse aracılık etmesin. Onun için böyle bir yükümlülüğü bugün itibariyle getiriyoruz. Otobüsle zaten bilet alırken böyle bir yükümlülük söz konusu. Buna uymayanlara cezaların kesilmesine dair talimat veriyoruz. Bilerek taşıyorsa insan kaçakçılığına girer, aynı zamanda idari para cezasına girer.''

Ortak konut kredisi sınırı var mı? Evin tamamına kredi çekilir mi? Ortak konut kredisi faiz oranları kaç? Ortak konut kredisi sınırı var mı? Evin tamamına kredi çekilir... Haberi Görüntüle

'TEDBİR GETİRİYORUZ'

Kamyon parklarına, TIR parklarına kamera sistemlerini kurmayı tedbir olarak getiriyoruz. Bazı TIR'ların arkasında taşınıyorlar ve 'Haberim yok' deniyor. Bununla mücadele için de tedbir getiriyoruz.

11 yıl içinde dünyanın takdirini kazandığımız aşikardır. Kamplarından barınma merkezlerine kadar tüm dünya vahşi kapitalizme teslim olmuşken, Türkiye'nin komşuya sahip çıkması Batı tarafından kıskanılmıştır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading