Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Soylu duyurdu: 4 terörist etkisiz hale getirildi

Bakan Soylu duyurdu: 4 terörist etkisiz hale getirildi

Hakkari Kırıkdağ Köyü kırsalında 28 Haziran'da JÖH ve Jandarma Komando birliklerince J-İHA ve J-SİHA destekli operasyonda 4 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Operasyonda M16 silah ile 5 M16 şarjörü, 2 kalaşnikof silah ile 9 kalaşnikof şarjörü ve 4 el bombası ele geçirildi.

Gündem

23.01.2024, 19:28

Son dakika! Hakkari kırsalında JÖH ve Jandarma Komando birliklerince düzenlenen operasyonda, 4 terörist etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "EREN Abluka-2'de; Hakkari Kırıkdağ Köyü kırsalında 28 Haziran'da JÖH ve Jandarma Komando birliklerince J-İHA ve J-SİHA destekli operasyonda 4 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi." ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanlığı 36 bin personel atama branş dağılımı | Kaç hemşire alınacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel atama branş dağılımı | Kaç... Haberi Görüntüle

Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Haberi Görüntüle

OPERASYONDA BİRÇOK MALZEME ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonda, M16 silah ile 5 M16 şarjörü, 2 kalaşnikof silah ile 9 kalaşnikof şarjörü, 4 el bombası, termal şemsiye, uyku tulumu, sırt çantası, 3 panço, 3 termal kıyafet ile muhtelif yaşam malzemeleri ele geçirildi.

İçişleri Bakanlığı bölgede operasyonların devam ettiğini bildirdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading