Yandex Metrica

Bakan Soylu'dan 'suya kanalizasyon karıştı' iddiasına sert tepki: Gazetecilik değil, palyaçoluk

Bakan Soylu'dan 'suya kanalizasyon karıştı' iddiasına sert tepki: Gazetecilik değil, palyaçoluk

Sel felaketinin yaşandığı Şanlıurfa'da konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Bir üzüntümüz var. Bir provokatif yaklaşımla, bir dezenformasyonla maalesef suya kanalizasyon karıştığını ve suda problem olduğunu iddia etti. İnsanların zor zamanlarını istismar etmek ancak Allah korkusu olmayanları yapacağı iş. Bu değerlendirmeleri ortaya koymak gazetecilik değil, palyaçoluktur. Sel felaketinde toplamda 18 kişi hayatını kaybetti.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:35

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'nde açıklamalarda bulundu.

Bakan Soylu'nun konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Sabaha kadar 4 milyon metreküp su boşaltıldı. Sürekli kontrol ediyoruz. Burada arıtmaya da başladık. Su şu anda arıtılıyor. Şanlıurfa'da arıtılmış suyun yarın sabah saat 05.00 itibarıyla sisteme verilmeye başlanacak. 100'ün üzerinde kullanma suyu tankeri ve içme suyu geldi. 

Trafikte sakın bu 'iyiliği' yapmayın! Diğer sürücülere haber verenlere para cezası: Bir günün faturası 45 bin lira Trafikte sakın bu 'iyiliği' yapmayın! Diğer sürücülere haber verenlere para... Haberi Görüntüle

''GAZETECİLİK DEĞİL PALYAÇOLUK''

Bir üzüntümüz var. Bir provokatif yaklaşımla, bir dezenformasyonla maalesef suya kanalizasyon karıştığını ve suda problem olduğunu iddia etti. İnsanların zor zamanlarını istismar etmek ancak Allah korkusu olmayanları yapacağı iş. Bu değerlendirmeleri ortaya koymak gazetecilik değil, palyaçoluktur. 

2024 Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün tatil? 2024 Kurban Bayramı tarihi 2024 Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün tatil? 2024 Kurban... Haberi Görüntüle

''KANALİZASYON İDDİASI DOĞRU DEĞİL''

Şanlıurfalı hemşehrilerimiz rahat olsunlar. Biz içme suyu takviyelerini mümkün olduğunca yapacağız. Büyükşehir Belediyemiz, Valiliğimiz gerekli açıklamaları yapacaktır. Şanlıurfalı hemşehrilerimiz rahat olsun, suya kanalizasyon suyu karıştığı iddiaları doğru değil.

DEM Parti kapatılacak mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan flaş açıklama DEM Parti kapatılacak mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan flaş açıklama Haberi Görüntüle

CAN KAYBI 18 OLDU

Şanlıurfa'da ölüm sayımız 12'ydi. Şanlıurfa'da 16 Adıyaman'da 2 toplam 18 vatandaşımız hayatını kaybetti. Bozova'da ve Tut ilçesinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmayacağız. Hasar tespitler yapılacak. Vatandaşlarımızın yanında olacağız. 1 yılda yağan yağmur 1 buçuk günde yağdı. Bir taraftan afetle mücadele ediyoruz bir taraftan kötücül ruhlarla mücadele ediyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading