Yandex Metrica

Bakan Şimşek güzel haberi verdi: Beklentileri aştı

Bakan Şimşek güzel haberi verdi: Beklentileri aştı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'de yabancı yatırımların beklenenden daha fazla olduğunu açıkladı. 

Gündem

28.05.2024, 13:08

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bloomberg'in sorularını yanıtlarken ekonomi programına ilişkin önemli mesajlar verdi.

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde konuşmasına sert tepki: Onun yeri sanık sandalyesidir! TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde konuşmasına sert tepki: Onun... Haberi Görüntüle

"SERMAYE GİRİŞLERİ BEKLENTİYİ AŞTI"

Sermaye girişlerinin öngördüklerinden de yüksek olduğunu aktaran Bakan Şimşek, sağlam politikalar ile yapısal dönüşümün bir araya gelmesinin, yatırımcı güveninin yeniden kazanılmasını sağladığını ifade etti.

Bakan Şimşek, bu durumun da portföy tercihlerinin Türk varlıkları lehine olmasına yardımcı olduğunu ve reel döviz kurunu dengelemeye yardımcı olduğunu ifade etti.

2024 Paris Olimpiyatları hangi kanalda yayınlanacak? Olimpiyat açılı töreni saat kaçta başlayacak? 2024 Paris Olimpiyatları hangi kanalda yayınlanacak? Olimpiyat açılı töreni saat... Haberi Görüntüle

ÇOK ULUSLU ŞİRKETLERE ASGARİ KURUMLAR VERGİSİ

Öte yandan Bakan Şimşek, ''Türkiye, çok uluslu şirketelere asgari kurumlar vergisi uygulamasına ilişkin çalışmaları hızlandırdı.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading