Yandex Metrica

Bakan Özer'den son dakika açıklaması: Okullar kademeli açılacak

Bakan Özer'den son dakika açıklaması: Okullar kademeli açılacak

Son dakika haberleri... Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Gaziantep ve Osmaniye'de eğitim öğretime 1 Mart'a kadar verilen arayı 13 Mart'a kadar uzattıklarını bildirdi. Bakan Özer, ''Adana, Kilis, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da merkez ve tüm ilçelerde 1 Mart itibarıyla eğitim ve öğretime başlıyoruz.'' dedi. Ayrıca Bakan Özer, Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Hatay'da eğitim öğretime verilen aranın 27 Mart'a kadar uzatıldığını bildirdi.

Gündem

23.01.2024, 20:28

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen ve Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli çifte depremin ardından eğitim ve öğretim sürecine ilişkin yeni mesajlar verdi.

13 Temmuz bugün Tokat'ta deprem mi oldu? Deprem nerede, hangi ilçede oldu? Merkez üssü neresi? 13 Temmuz bugün Tokat'ta deprem mi oldu? Deprem nerede, hangi... Haberi Görüntüle

İKİ İLDE SÜRE UZATILDI

Malatya Afet Koordinasyon Merkezi'nde açıklamalarda bulunan Bakan Özer, Gaziantep ve Osmaniye'de eğitim öğretime 1 Mart'a kadar verilen arayı 13 Mart'a kadar uzattıklarını bildirdi.

Sıcaklıklar arttıkça artıyor! Meteorolojiden 10 il için sarı kodlu uyarı: İşte 16 Temmuz hava durumu raporu... Sıcaklıklar arttıkça artıyor! Meteorolojiden 10 il için sarı kodlu uyarı:... Haberi Görüntüle

3 İLDE EĞİTİM 1 MART'TA BAŞLIYOR

Bakan Özer; ''Adana, Kilis, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da merkez ve tüm ilçelerde 1 Mart itibarıyla eğitim ve öğretime başlıyoruz. Sağlam raporu olmayan hiçbir binada eğitim öğretimi başlatmayacağız.'' dedi.

Zehir tacirlerine geçit yok: Tonlarca uyuşturucu ele geçirildi sokak satıcıları yakalandı Zehir tacirlerine geçit yok: Tonlarca uyuşturucu ele geçirildi sokak satıcıları... Haberi Görüntüle

4 İLDE EĞİTİME ARA

Milli Eğitim Bakanı, ayrıca Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Hatay'da eğitim öğretime verilen aranın 27 Mart'a kadar uzatıldığını bildirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading