Yandex Metrica

Bakan Özer, Türkmen, Suriyeli ve Afgan yetim çocuklarla iftar yaptı

Bakan Özer, Türkmen, Suriyeli ve Afgan yetim çocuklarla iftar yaptı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Türkmen, Suriyeli ve Afgan sığınmacı yetim çocuklarla iftar programında buluştu.

Gündem

24.04.2024, 22:20

DHA'nın haberine göre, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Geleneksel Sporlar Gençlik ve Spor Kulübü'nde düzenlenen iftar programında, Türkmen, Suriyeli ve Afgan sığınmacı yetim çocuklarla bir araya geldi.

Ne kadar akıllısınız? Türkiye'nin en zeki 10 şehri belli oldu: O ilde yaşayanlar... Ne kadar akıllısınız? Türkiye'nin en zeki 10 şehri belli oldu:... Haberi Görüntüle

"BUGÜN YÜREKLERİ BÜYÜK MİSAFİRLERİMİZ VAR"

Çocuklarla birlikte iftarını açan Bakan Özer, "Ramazanda, bugün kendileri küçük ama yürekleri çok büyük olan misafirlerimiz var. Misafirlerimizle bu akşamı geçirmekten çok büyük mutluluk duyuyoruz. Hepinizin malum olduğu üzere ramazan birlik, beraberlik, birbirimizle hemhal olduğumuz, dertleri dinlemenin, her birimizin başına farklı hikayeler gelebileceğini anlamanın ve biraz daha dünyadan geri çekilmenin ayı. Bugün bu vesileyle bu hikayeleri büyük olan gençlerimizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

İsrailli gazeteciden kan donduran sözler: Gazzelilerin kanından nehirler görmeliydik İsrailli gazeteciden kan donduran sözler: Gazzelilerin kanından nehirler görmeliydik Haberi Görüntüle

"İNSANLARIN EN HAYIRILISI İNSANLARA EN FAYDALI OLANIDIR"

Özer, diğer dillerde diğerkamlık, hemhal olmak gibi sözcüklerin olmadığını belirterek, "Bizim medeniyetimizde var. Çünkü bu toprakların kadim geleneğinde 'insanların en hayırlısı insanlara en faydalı olanıdır' sözü, nesilden nesile aktarılan bir yaşam düsturudur. İnşallah bu ramazan ayı çocuklarımızla birlik beraberliğimizi daha güçlendirir. Ülkemizin daha barışçıl ortamlara sahip olduğu sorunlarını çözdüğü yıllara vesile olması temennisiyle buradaki tüm kardeşlerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading