Yandex Metrica

Bakan Karaismailoğlu: Türkiye Yüzyılı'nı üretimin, gücün başarının yüzyılı kılacak adımlarımızdan biri TOGG oldu

Bakan Karaismailoğlu: Türkiye Yüzyılı'nı üretimin, gücün başarının yüzyılı kılacak adımlarımızdan biri TOGG oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz günlerde müthiş bir törenle banttan indirilen yerli ve milli otomobil Togg ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu, "Devrim otomobilinden devrin otomobiline ülkemizin 60 yıllık hayali olan, her zaman engellenmeye çalışılan yerli aracımızın seri üretimine başladık. İşte 'Türkiye'nin Yüzyılı'nı üretimin, verimliliğin, başarının, gücün yüzyılı kılacak adımlarımızdan biri de Togg olmuştur." dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:15

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bandırma ilçesinde Farklı Seviyeli Kavşağı Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, ulaştırma ve altyapı yaptırımlarına dur durak bilmeden devam ettiklerini söyledi.

Dışişleri'nden Kıbrıs Barış Harekâtı açıklaması! Dünyaya net mesaj Dışişleri'nden Kıbrıs Barış Harekâtı açıklaması! Dünyaya net mesaj Haberi Görüntüle

'ARALIKSIZ ÇALIŞIYORUZ'

Gerçekleştirdikleri yatırımlarla Türkiye'yi dünya ticaret yollarının hakimi konumuna yükselttiklerine işaret eden Karaismailoğlu, "Söz konusu çalışmalarımız, 'Türkiye Yüzyılı'nın da en önemli kilometre taşlarından olacak. Ülkemizin doğusu-batısı demeden, köyü-kasabası, büyükşehri fark etmeden yaptıklarımızla yetinmiyoruz, yeni yatırımlarımızı da bir an önce milletimize sunmak için aralıksız çalışıyoruz." diye konuştu.

22 Temmuz İstanbul'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü kaç? Deprem nerede oldu? 22 Temmuz İstanbul'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü kaç? Deprem... Haberi Görüntüle

'HAYATA GEÇİRDİĞİMİZ DEV ESERLER TÜRKİYE YÜZYILI'NIN ALTYAPISIDIR'

Türkiye'de çok anlamlı ve önemli adımların atıldığı, tarihe tanıklık edilen günlerin yaşandığını vurgulayan Karaismailoğlu şunları aktardı:

Önce Sayın Cumhurbaşkanımız, ülkemizin 100 yıllık hedeflerini işaret eden 'Türkiye Yüzyılı' vizyonunu ilan etti. Devlet aklıyla planlayarak ve hayata geçirdiğimiz dev eserler, 'Türkiye Yüzyılı'nın altyapısıdır. Bundan sonra da çalışmalarımızla gücümüze güç katacak. Kalkınmanın, iletişimin, dijitalin, sürdürülebilirliğin yüzyılını, Türkiye yüzyılını gençlerimize armağan edeceğiz." ifadesini kullandı.

Sokak hayvanları yasa teklifinde önemli değişiklik: 'Ötenazi' kelimesi çıkarıldı Sokak hayvanları yasa teklifinde önemli değişiklik: 'Ötenazi' kelimesi çıkarıldı Haberi Görüntüle

Motorsikletiyle Türkiye'ye gelmişti! Rus Youtuber Tatiana Ozolina'nın ölümüne ilişkin korkunç detay ortaya çıktı! Motorsikletiyle Türkiye'ye gelmişti! Rus Youtuber Tatiana Ozolina'nın ölümüne ilişkin korkunç... Haberi Görüntüle

'60 YIL ÖNCE RAFA KALDIRILAN DEVRİM BUGÜN TOGG İLE GERÇEKLEŞTİ'

Bakan Karaismailoğlu, 29 Ekim'de Cumhuriyet'in 99'uncu yıl dönümü coşkusuna yerli ve milli elektrikli araç Togg'un da katıldığını aktararak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

TCDD'nin değerli mühendislerinin emeğiyle 60 yıl önce başlayan ve algı oyunlarıyla rafa kaldırılan Devrim, bugün Togg ile gerçekleşti. Devrim otomobilinden devrin otomobiline ülkemizin 60 yıllık hayali olan, her zaman engellenmeye çalışılan yerli aracımızın seri üretimine başladık. İşte 'Türkiye'nin Yüzyılı'nı üretimin, verimliliğin, başarının, gücün yüzyılı kılacak adımlarımızdan biri de Togg olmuştur. Vatanımıza, milletimize hayırlı ve uğurlu olsun.

81 ilde geçerli olacak! Toplu taşımada yeni dönem: Türkiye Kart projesi hayata geçiyor! 81 ilde geçerli olacak! Toplu taşımada yeni dönem: Türkiye Kart... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE YÜZYILI'NDA DAHA BÜYÜK HEDEFLERE KOŞMAYA DEVAM 

Diğer yandan Bakan Karaismailoğlu konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  "Lojistik, mobilite, dijitalleşme odağında insan, yük ve veri ulaştırmada ülkemizi çağın ötesine taşıyoruz! Geleceğimizin mimarı, yol arkadaşlarımız gençlerle Birlikte İleriye diyerek Türkiye Yüzyılı'nda da daha büyük hedeflere koşmaya devam!" ifadelerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading